Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Čokoláda je černé kotě, které vám smůlu nepřinese

V dnešním díle Hledáme páníčka máme tři mladá koťátka. Všechno jsou to šikovná miminka, která hledají nový domov a někoho, komu budou dělat radost. Zaujme vás Paletička, Zebřička nebo snad Čokoláda?

Paletička

Paletka je ani ne tříměsíční kočička s kožíškem, na kterém je celá paleta všech kočičích barev a odstínů černé, šedé, rezaté. Bříško zůstalo bílé. Je to hravé koťátko, ve šplhu na škrabadlo je nepřekonatelná. Je čistotná, kočičí záchůdek používá spolehlivě. Chutná jí tvarůžek. Vhodná do bytu, ideální adopce s některým ze svých sourozenců. Koťátka se spolu zabaví během dne, kdy jsou sama doma. Je očkovaná a podmínkou adopce je kastrace v budoucnu.

Kontakt pro zájemce - 775 406 090 (depozitum Mokré u Č. Budějovic)


Zebřička

Zebřička je skoro tří měsíční kočička s bílým bříškem a barevnou kombinací černé a rezaté na zádíčkách. Při odpočinku není ráda sama a snaží se přitulit před spánkem k některému ze svých sourozenců. Je čistotná, kočičí záchůdek používá spolehlivě. Baští vše bez problémů. Jako ostatní má ráda tvaroh s lipánkem. Vhodná do bytu, ideální adopce s některým ze svých sourozenců. Koťátka se spolu zabaví během dne, kdy jsou sama doma. Její jméno bylo jasné hned poté co přišla na svět – 3 výrazné černé proužky dominují jejímu vzhledu. Je očkovaná a stejně jako u Paletičky je podmínkou adopce kastrace v budoucnu.

Kontakt pro zájemce - 775 406 090 (depozitum Mokré u Č. Budějovic)


Čokoláda

Černočerná kočičí holčička Čokoláda teprve objevuje svět, ale už umí chodit na záchůdek. Zatím je to ještě malé koťátko, a tak o povaze toho moc říci nemůžeme, nicméně už teď víme, že je to holčinka zvídavá, nebojácná a velmi šikovná. Bude vhodná pouze do bytových podmínek a zkušeným chovatelům. Podmínkou adopce je kastrace v budoucnu.

Kontakt pro zájemce - 777 148 532 (depozitum č. Budějovice - Fr. Šrámka)

Foto Kočky ČB

Štítky hledáme páníčka, kočičí okénko, České Budějovice, útulek, adopce

HLEDÁME PÁNÍČKA: Čokoláda je černé kotě, které vám smůlu nepřinese  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.