Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Rock Radio v prosinci oslaví desáté narozeniny

PR článek

Ještě si pamatujete, co jste dělali 1. prosince před deseti lety? Psal se rok 2008 a do rozhlasového éteru vstoupila nová hvězda. Ten den začalo pro jižní a západní Čechy vysílat Rock Radio. Svým neotřelým stylem, lehce provokativní image, ale především slušnou rockovou muzikou si Rock Radio brzy získalo tisíce posluchačů.

Chtěli jsme zaujmout na první poslech, nebýt tuctoví a odlišit se od ostatních rozhlasových stanic,“ říká programový ředitel stanice Martin Janoušek.

Povedlo se to dokonale. V současné době můžete slušný rock naladit nejenom v jižních a západních Čechách, ale i na jižní Moravě, Vysočině nebo ve východních Čechách. Svým signálem rádio pokrývá i téměř celé severní Čechy a radost mu dělají i čísla poslechovosti. Za deset let se podařilo vybudovat silnou značku, která snese ta nejpřísnější měřítka v rodině rozhlasových stanic.

Za pár dní Rock Radio oslaví 10. narozeniny, ale ohňostroj ani šampaňské od něj nečekejte. Nechystá koncert roku z Václaváku a nebude ani soutěžit o dárky za desetitisíce. „Slíbit vám ale můžeme, že budeme hrát slušný rock, stejně jako dosud,“ dodává Janoušek.

Zkrátka jsme Rock Radio – je nám deset, no a co?

I nadále dostane rádio své posluchače na ty nejlepší rockové koncerty, dá vám CD nebo slušná trička. A právě trička z limitované edice „je nám deset, no a co“ bude až do konce listopadu rozdávat posluchačům.

Marketérka Jana Hájková dodává: „Určitě jste nás viděli na koncertech, festivalech, máte naše samolepky na autech nebo kytarách. Naši moderátoři a hostesky tam s vámi pózovali v létě i v zimě. Zkrátka: máte doma fotku, kde je Rock Radio? Pošlete nám ji.“

Nejpovedenější snímky obdaruje Rock Radio tričkem z limitované edice „je nám deset, no a co“. On-air komunikaci doprovodí i originální anonce z dílny ranního moderátora Marothy.


Rock Radio – Rock je slušná muzika!

Štítky Rock Radio, narozeniny, dárky, oslava, koncert, rozhlas, Západní Čechy, Martin Janoušek, styl, Jihomoravský kraj, Kraj Vysočina, Východní Čechy, Severní Čechy

Rock Radio v prosinci oslaví desáté narozeniny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.