Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chyťte Hitradio Faktor za srdce a vydělejte na tom

PR článek

Dovedete si představit, že posloucháte svoje oblíbené rádio a někdo vám za to zaplatí? Tak to není sen. To je podzimní realita na Hitrádiu Faktor.

Hitrádio Faktor do svého playlistu rozsypalo srdce, z éteru vám budou tlouct až do 9. listopadu a přinesou vám štěstí. Ovšem jak zpívá Richard Müller, štěstí je krásná věc, ale prachy si za něj nekoupíš. Ve hře budou tedy peníze.

„Chyťte nás za srdce a vydělejte na tom. Poslouchejte naše vysílání, a až uslyšíte v těch největších hitech bít srdce, volejte okamžitě do studia na linku 389 011 043. Třetí v pořadí vyhrává 3 000 korun. Celkem vám tak během podzimu rozdáme krásných 99 tisíc korun,“ upřesňuje programový konzultant Hitrádia Faktor Petr Filip.

Je to tedy úplně jednoduché. „Posluchači se nemusí nikam registrovat, posílat SMS, opravdu stačí jen pozorně poslouchat a zavolat ve správnou chvíli,“ doplňuje Filip.

A aby to bylo ještě lehčí, tak nejen ve vysílání, ale i na Facebooku a Instagramu stanice, se objevují nápovědy, které poradí, v jakém songu, a kdy přibližně se srdce v éteru roztluče. Takže nezapomeňte radio sledovat i na sociálních sítích, ať vám nic neuteče!

Pravidla soutěže najdete i na webových stránkách.

Štítky Hitrádio Faktor, soutěž, srdce, Petr Filip, Richard Müller, Facebook, Instagram

Chyťte Hitradio Faktor za srdce a vydělejte na tom  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.