Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO/VIDEO: Arpida oslavila pětadvacet let na budějckém výstavišti

Arpida oslavila pětadvacáté výročí s velkou parádou. Akci Arpi.day si nenechalo ujít na budějckém výstavišti více než tisícovka návštěvníků, které potěšila vystoupení hned několika skvělých umělců a kapel.

„Arpi.day se moc povedl a my jsme rádi a vděční, že jsme na výstaviště přilákali tolik lidí. K tomu všemu nám návštěvníci vykoupili téměř veškerý merch, z čehož máme obrovskou radost,“ řekl k nedělnímu koncertu mluvčí centra Ondřej Hellebrant s tím, že velké dík patří všem, kteří se na přípravách podíleli.

Na výstaviště dorazilo přes 1200 diváků a skoro šedesát vozíčkářů, kteří neskrývali radost z kulturního nedělního odpoledne. „Moc se mi tu líbí, je tady parádní hudba a všichni jsou moc milí. Klidně by takové akce mohly být častěji. Těším se na vystoupení Pekaře,“ řekla jedna z návštěvnic.

Kromě vystoupení domácího uskupení K.R.B mohli lidé slyšet právě Pekaře s Kubou Děkanem, The Tap Tap, Vypsanou Fixu nebo Kapelu MEME, jejíž zpěváky můžete znát ze skupiny Mandrage. Moderování se ujal Budějčák Jirka Mádl.

Výtěžek z lístků a dalších darů, které centrum dostalo, použije Arpida k vybudovaní a zařízení relaxační místnosti pro osoby s velmi těžkým postižením.

Arpi.day

Úterý, 16. října 2018, 16:50

Arpi.day
Arpi.day

Foto Jana Kroneislová

Štítky Arpida, Arpi.day, koncert, hudba, Vypsaná fiXa, Pekař, výstaviště, kongresové centrum, hudební skupina, The Tap Tap, Mandrage

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO/VIDEO: Arpida oslavila pětadvacet let na budějckém výstavišti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.