Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Potřebujete poradit s vybavením rodinného domu, bytu či komerčních prostor? Navštivte prodejnu českého nábytku na Plzeňské ulici

PR článek

Firma Nábytek. Design M se zabývá poradenstvím, návrhy a prodejem především kvalitního českého nábytku do interiérů domů, bytů, kanceláří, restaurací a dalších komerčních i nekomerčních prostor. Vyrobí nábytek na zakázku přesně podle představ a pomůžou i s kompletním návrhem interiéru. Všechny tyto služby najdete v prodejně českého nábytku na Plzeňské ulici vedle Penny Marketu v Českých Budějovicích.

Jedním z jejich hlavních produktů je výroba sedacích souprav a čalouněného nábytku na míru. Sedací soupravu firma upraví přesně podle představ a přání každého zákazníka. Zabývají se prodejem kuchyňských sestav, vestavných skříní a celkově prodejem nábytku na zakázku. Dalším nabízeným sortimentem jsou například kvalitní masivní postele, české a italské matrace, nábytek do dětských a studentských pokojů, obývacích pokojů, stoly, židle, kancelářský nábytek, a také vybavení pro restaurace, hotely a penziony.

Řada realizací

Firma Nábytek. Design M má za svoji historii spoustu hotových realizací interiérů rodinných domů, bytů, ale i komerčních prostor, kterými jsou restaurace, kanceláře, zasedací místnosti, školy a školky.

Pokud přemýšlíte nad jakoukoliv změnou ve svém interiéru, navštivte prodejnu, kde vám rádi poradí, ukážou a vysvětlí, jaký typ nábytku bude vhodný a praktický pro dané účely. Výhodou je, že nábytek si můžete prohlédnout a vyzkoušet přímo v kamenné prodejně.

Od návrhu až po realizaci

Společnost dokáže připravit celý interiér od návrhu až po realizaci. Zákazníkům nabízí služby bytového designéra, který zajistí kompletní servis ohledně návrhů a vizualizací vysněných interiérů, pro více informací ohledně služby interiérového designu navštivte webové stránky.

Sleva pro zákazníky

Ve dnech 8. až 31. října nabízí firma všem zákazníkům slevu deset procent na sedací soupravy a dřevěný nábytek Gazel.

Společnost Nábytek. Design M najdete na webu.  A vydat se můžete přímo na prodejnu, najdete ji na adrese Plzeňská 2311/2a vedle Penny marketu.

Štítky Nábytek. Design M, design, domácnost, nábytek, interiér, restaurace, Penny Market, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Potřebujete poradit s vybavením rodinného domu, bytu či komerčních prostor? Navštivte prodejnu českého nábytku na Plzeňské ulici  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.