Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Kinder, Lízin a Kryštůfek čekají na nový domov

V Budějcích čeká na nový domov spoustu kočiček a kocourů. Tyto tři chlupáče najdete v budějckých depozitech, kde netrpělivě čekají na páníčky, kteří si je zamilují. Kinder má ještě v útulku nějaké povinnosti, k adopci tak bude až na konci října, a Lízina čeká ještě pár vyšetření. Už teď se ale můžete podívat, kdo z nich vám padne do oka.

Kinder

Kinder je drobná, zhruba rok a půl stará, černobílá kočička. Je klidná, trpělivá, nekonfliktní, mazlivá, kočičí záchod používá spolehlivě. Baští granule, konzervy i masíčko. Pokud má nějaké přání, dokáže si o něj říci – tedy si ho vymňoukat. Hodí se do bytu i do domečku se zahrádkou. V novém domově může mít i další kočičí kamarády. K adopci bude od konce října po odkojení koťat. Po odstavení bude kočička kastrována a očkována

Kontakt pro zájemce - 775 406 090 (depozitum Mokré u Č. Budějovic)


Prokůpek

Prokůpek je ani ne půlroční kocourek. Je to rozpustilý rarášek kočenky Anežky. Je velmi živý, hravý, zvědavý a mazlivý. Bude dán do adopce pouze do bytových podmínek, ideálně i se svým bázlivějším bráškou Cyrilkem, ale podmínka to není, jen si kluci spolu rozumí a mají se rádi. Prokůpek je očkovaný a podmínkou adopce bude kastrace v budoucnu.

Kontakt pro zájemce - 777 148 532 (depozitum Č. Budějovice - Fr. Šrámka)


Lízin

Lízin je tak trochu stále puberťák, ale taky pěkný strašpytel. Má krásný chundelatý kožíšek. Je v léčení, a tak si zatím pomalu zvyká na cesty na veterinu, cizí prostředí a nové lidi. Údajně je to útěkář, ale protože se většinu času v depozitu někde schovává, tak tyto sklony naštěstí ještě nepředvedl. Potřebuje nyní kvalitní péči, dostal se do depozita v nepěkné kondici a špatném zdravotním stavu, zkušený páníček mu ale jistě vše vynahradí a z ustrašeného kocourka bude sebevědomý výstavní kousek.

Kontakt pro zájemce - 775 013 661 (depozitum Č. Budějovice - Kostelní)

Foto Kočky ČB

Štítky hledáme páníčka, kočičí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, domov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Kinder, Lízin a Kryštůfek čekají na nový domov  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.