Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

VIDEO: Jihočeští filharmonici mezi zvířátky v hlubocké zoo? To není vtip, to je nový klip

Obyvatelé zoo a umělci ve společenských šatech a s drahými hudebními nástroji? To je sice netradiční spojení, ale spojení, které zafungovalo. Důkazem je nový klip Jihočeské filharmonie, který vznikl ve spolupráci s Jihočeskou zoologickou zahradou Hluboká nad Vltavou. Muzikanti si zahráli mezi zvířaty. Jen ty zvědavé kozičky ve výběhu příliš taktovku váženého dirigenta souboru nebraly vážně.

Jsme stejně jako hlubocká zoo zřizovanou organizací Jihočeského kraje a máme spolu velmi dobré vztahy. Nápad to byl společný při jednom setkání, přišlo nám to jako originální a netradiční spojení," odpověděla na otázku jak a kde vznikl nápad natočit video v zoologické zahradě vedoucí produkce Jihočeské filharmonie Kateřina Kyselová.

„S našimi muzikanty máme velmi dobré vztahy, a tak všechna naše videa vznikají ve velmi dobré náladě a bez jakýchkoliv zádrhelů. Vždy předem vše podrobně naplánujeme, aby to pro hráče byla spíše zábava. Náročné ani složité to pro ně tedy nebylo, podotkla Kyselová.

Video vznikalo na konci června a Jihočeská fiilharmonie strávila v zoologické zahradě jedno dopoledne. Dále se vybralo pár natáčecích dní, kdy bylo potřeba, aby si režie spotu natočila v zoo dostatek záběrů zvířat," upřesnila vedoucí produkce.

Pro Jihočeskou filharmonii je to třetí klip. Obě předchozí videa byla také netradiční a na zajímavých místech. První vzniklo už před čtyřmi roky na lipenské Stezce v korunách stromů. Druhé filharmonici předloni natočili na katamaránu na Lipně. 

​„Určitě budeme chtít v budoucnu pokračovat v točení těchtok promo videí a ukazovat Jihočeskou filharmonii na zajímavých a netradičních místech. V současné době ale zatím nic konkrétního naplánovaného nemáme," podotkla Kateřina Kyselová. 


Nejnovější klip Jihočeské filharmonie vznikl v zoologické zahradě v Hluboké nad Vltavou.


První video na netradičním a atraktivním místě natočila Jihočeská filharmonie před čtyřmi lety v lipenské Stezce korunami stromů.


Druhé speciální video Jihočeské filharmonie vzniklo předloni na katamaránu na Lipně.

Autoři | Foto Jihočeská filharmonie

Štítky kultura, klip, video, natáčení, místo, Jihočeská filharmonie, zoo, Hluboká nad Vltavou, zoologická zahrada, Jihočeský kraj, Vodní nádrž Lipno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Jihočeští filharmonici mezi zvířátky v hlubocké zoo? To není vtip, to je nový klip  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.