Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Taxify v Budějcích nabízí nejen rychlý odvoz, ale i flexibilní zaměstnání

PR článek

Nově brázdí českobudějovické ulice kromě ostatních taxikářů i řidiči využívající aplikaci estonské společnosti Taxify. Ta umožňuje rychlý odvoz i nízkou cenu. Mobilní aplikaci navíc vítají nejen zákazníci, kterým k rychlé přepravě po městě stačí doslova pár kliků, ale i řidiči, kteří mají možnost si sami určit pracovní dobu. Využívání aplikace je totiž plně flexibilní a záleží tak jen na řidičích, kdy a jak dlouho s ní chtějí jezdit.

Společnost působí v Česku již tři roky. Lidé si během té doby Taxify oblíbili, pochvalují si rychlost i nízkou cenu. Čtenáři Budějcké Drbny, kteří chtějí tuto aplikaci vyzkoušet, mají navíc první jízdu zdarma. Stačí při objednání zadat promo kód DRBNA.

Mobilní dopravní aplikace umožňuje všem uživatelům každou jízdu ohodnotit. Na základě této zpětné vazby mohou sami řidiči zlepšovat standard svých služeb.

Vedle motivace nabízí práce přes Taxify i finanční bonusy ve výši až osm tisíc korun týdně navíc k vlastním výdělkům řidičů. Navíc řidiči neplatí aplikaci žádné poplatky, pokud nejezdí.

Začít je snadné

Cesta k tomu stát se řidičem Taxify je více než snadná. Jízdy můžete vykonávat i příležitostně, například vedle dalšího zaměstnání. Láká vás to, ale nedisponujete vozem? Ani to není problém, tým Taxify vám pomůže najít firmu, která vám automobil levně pronajme.

Pokud by vás spolupráce s Taxify zajímala, stačí abyste se jako řidič zaregistroval na webu. I zde můžete využít čtenářského promo kódu DRBNA a po odjetí pěti jízd jako partnerský řidič získáte za registraci 300 korun extra.

Registrace a seznámení s informacemi vám nezabere více než půl hodinky a pak už se můžete vydat na cestu.

 

Štítky Taxify, řidič, novinka, taxi, České Budějovice, Bolt, Drbna.cz, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Taxify v Budějcích nabízí nejen rychlý odvoz, ale i flexibilní zaměstnání  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.