Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Budějckého Samsona obsadí tanečníci. Náměstí Přemysla Otakara II. bude v reklamě na bonbony

Ne nadarmo se říká, že budějcké náměstí je jedním z nejkrásnějších v celé republice. Myslí si to i francouzští producenti, kteří si ho vybrali do reklamy na oblíbené čokoládové bonbony.

Umělý sníh, vánoční výzdoba a kouzelná atmosféra. To vše bude možné vidět v nové reklamě na oblíbené čokoládové bonbony Ferrero Rocher. Francouzští producenti si pro natáčení vybrali budějcké náměstí.

„Půjde o taneční reklamu se zhruba třiceti tanečníky, dvě hlavní postavy budou z Francie a zbytek aktérů doplní komparz,“ prozradil Budějcké Drbně člen organizačního týmu.

Ve scénáři je zimní náměstí s kašnou, i proto padla volba na náměstí Přemysla Otakara II. „Potřebovali jsme náměstí s kašnou. Na ní by měli tanečníci tančit. Snad to vyjde, vše ukáže dnešní první zkouška,“ prozradil ještě.

Natáčení by mělo probíhat dvě noci. Ze středy na čtvrtek a ze čtvrtka na pátek tak Samsonovu kašnu obklopí tančníci a herci. Kvůli natáčení už byl na náměstí vytvořen falešný obchod.

Foto Ondřej Neff

Štítky reklama, České Budějovice, náměstí, Ferrero Rocher, bonbon, Přemysl Otakar II., tanečník, kašna, Francie, Drbna.cz, producent

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějckého Samsona obsadí tanečníci. Náměstí Přemysla Otakara II. bude v reklamě na bonbony  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.