Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Který z chlupáčů najde nový domov?

Tentokrát hledáme páníčka pro tři roztomilé kočičky a jednoho kocoura z budějckých depozit. Všichni si zaslouží nový domov, najdou ho třeba u vás?

Sinsin

Sinsin je čtyřměsíční koťátko, je mazlivější než její sestra Lella, nicméně i ona potřebuje ještě nějaký čas k tomu, aby získala  důvěru v člověka. Kočička je velmi čistotná a hodná. Po vymazlení bude hledat domov v bytě, nebo v domku s bezpečným přístupem ven. Podmínkou adopce je kastrace v budoucnu.
Kontakt pro zájemce - 603 758 565 (depozitum Srubec u Českých Budějovic)


Lella

Lellinka je stejně stará, velmi hodná a čistotná kočička, která si zatím od lidí snaží zachovat odstup, nikdo neví, co si jako toulavé bezprizorní kotě zažila.... Nicméně, když si Lellinku vezme depozitní teta do náruče, tak by se holčička umazlila a nekonečně dlouho předla. Tudíž ještě chvíli budeme pracovat na vymazlování a pak může Lella začít hledat nový domov. Bude spokojená jak v bytě, tak v domku s bezpečným přístupem ven. Podmínkou adopce je kastrace v budoucnu.
Kontakt pro zájemce - 603 758 565 (depozitum Srubec u Českých Budějovic)


Radan

Radan je starší deset let starý kocourek, který by byl rád jedináčkem. Miluje lidskou společnost, ale nechce se kamarádit s ostatními kočkami. Také má rád čerstvý vzduch, vyhovoval by mu domov někde v domečku s přístupem ven nebo alespoň s balkónem. V jídle dává přednost konzervám, ale občas se nechá nalákat i na granulky. Je čistotný, naučený na kočičí wc.
Kontakt pro zájemce - 778 402 011 (depozitum Č. Budějovice - M. Horákové)


Luisa

Z dvouměsíční Luisy se během pár týdnů v depozitu stalo uvrněné, umazlené třeštiprdlo. Luisa je moc miloučká a kontaktní, je 100% čistotná a strašně ráda baští jak granulky, tak konzervy. Kočička je zvyklá na malé rozumné děti a přítomnost pejsků a dalších koček. Nový domov hledá nejlépe v bytě, nebo v domku s bezpečným přístupem ven. Podmínkou adopce je kastrace v budoucnu.
Kontakt pro zájemce - 603 758 565 (depozitum Srubec u Českých Budějovic)

Foto Kočky ČB

Štítky hledáme páníčka, kočičí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, domov, Srubec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Který z chlupáčů najde nový domov?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.