Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sežeňte odvoz za pár minut. S Taxify stačí kliknout a auto vás přijede vyzvednout

PR článek

Jak jezdíte po Budějcích, vlastním autem? Musíte stále hledat místo na parkování. Autobusem? Nebo pěšky? Je to zdlouhavé a cesta autobusem někdy dost nepříjemná. A co takhle se nechat odvézt s Taxify? Nemusíte nikde čekat, auto i s řidičem je u vás za pár minut a odveze vás kam budete potřebovat.

Služba Taxify je v Budějcích pár týdnů, jejím cílem je být alternativou ke klasickým způsobům přepravy, především taxislužbám. K jejímu využití stačí mít pouze chytrý telefon a aplikaci, to je vše. Právě pomocí aplikace si pak přivoláte řidiče, který je nejblíž.

„Jedním kliknutím máte zajištěný odvoz, řidiče po jízdě navíc můžete ihned ohodnotit,“ říká Marek Maxa z Taxify. Podle něj lidé na odvoz čekají v průměru pět minut.

Celý proces funguje tak, že kliknete na místo, kde se právě nacházíte, Taxify pak vyhodnotí, který řidič u vás bude nejdříve a pošle ho pro vás. „Na mapě v aplikaci můžete také sledovat, jak se k vám řidič blíží a kde zrovna je,“ pokračuje Maxa.

Čtenáři Budějcké Drbny mohou služby Taxify vyzkoušet na vlastní kůži. První jízdu mají totiž zdarma. Stačí pouze zadat promo kód DRBNA.

Pak už následuje samotná cesta a následně placení. Platit se dá jak hotově, tak přímo přes aplikaci. „Nemusíte myslet na to, jestli máte dost peněz, v aplikaci si uložíte svou kartu a peníze se strhnou po jízdě automaticky. Při platbě kartou navíc nabízíme klientům zajímavé slevy,“ přidává Marek Maxa.

Po jízdě lze přímo v aplikaci řidiče ohodnotit. „Zpětná vazba nám pomáhá poskytovat ty nejlepší služby,“ vysvětluje.

Stát se můžete i partnerským řidičem Taxify, celý proces je jednoduchý a velice rychlý. Stačí na webových stránkách Taxify vyplnit krátký formulář a společnost vás obratem krátké doby kontaktuje.

Společnost Taxify vznikla v Estonsku, v současnosti působí v mnoha zemích Evropy a také v Austrálii nebo Mexiku. V Česku se s Taxify můžete kromě Budějc svézt v Praze, Ostravě, Olomouci a Plzni.

Foto pixabay.com

Štítky Taxify, novinka, taxi, České Budějovice, Bolt, Mexiko, Evropa, Austrálie, Estonsko, Česko, Praha, Plzeň, Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sežeňte odvoz za pár minut. S Taxify stačí kliknout a auto vás přijede vyzvednout  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.