Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: V Animal Rescue čekají Bertík a Sam

Budějcký útulek Animal Rescue má k adopci své dvě stálice. Devítiletého křížence Bertíka nebo pětiletého Sama si ihned zamilujete. Oslovil vás?

Bertík

Bertík, devítiletý kříženec, ačkoli je již pán v letech, je aktivní, veselý hafan, zvyklý v domu se zahrádkou. Vycházkou nikdy nepohrdne, stejně tak ale dokáže ležet na gauči a nechat se drbat v kožíšku. Rád aportuje, s jinými psy nemívá problém.

Sam

Sam je pětiletý, mohutný, sportovně založený pes. Je to ale složitá duše a v důsledku špatné socializace je nevyrovnaný a špatně zvládá neznámé podněty, které neumí vyhodnotit. Krizové situace může řešit agresí. Hledá důsledného, klidného, zkušeného a zodpovědného páníčka, není vhodný do rodiny, kde jsou neposedné děti, časté návštěvy, mnoho změn, nebo žádný řád. Je kastrovaný, vakcinovaný a označený mikročipem.


Pokud vás některý z těchto třech chlupáčů zaujal nebo znáte majitele nalezené fenky, ozvěte se buď na webové stránky Animal rescue nebo na telefonní číslo 777 214 680

Foto Animal Rescue

Štítky hledáme páníčka, psí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, pes, kříženec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: V Animal Rescue čekají Bertík a Sam  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.