Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Na Živitelku míří tisíce lidí. Na plynulost dopravy v krajském městě budou dohlížet policisté

Řidiči v Českých Budějovicích musí od dnešního rána počítat s hustším provozem a dopravními komplikacemi. A to kvůli populárnímu mezinárodnímu agrosalonu Země živitelka, který právě dnes začíná. Potrvá do úterý 28. srpna a každoročně do krajského města přiláká tisíce návštěvníků z různých koutů České republiky i ze zahraničí.

V následujících dnech zamíří do krajského města tisíce lidí z různých koutů nejen České republiky, aby navštívili každoročně velmi oblíbený agrosalon - Země Živitelku, který se koná od zítřka až do příštího úterý. Dohlížet na bezpečnost nejen návštěvníků krajského města budou po celou dobu konání agrosalonu jihočeští policisté.

Na plynulost provozu, přechody pro chodce a hladký průjezd velkými křižovatkami v okolí výstaviště budou po celou dobu výstavy dohlížet dopravní policisté. Špička se očekává každý den ráno a pak odpoledne, kdy na výstaviště či z něj proudí nejvíc lidí. V pohotovosti budou také policejní psovodi, kriminalisté a pořádková služba. 

„Žádáme zejména řidiče na ohleduplnost a opatrnost vůči ostatním. O víkendu bude návštěvnost Výstaviště České Budějovice ještě mnohem větší, buďte tedy na cestě dostatečně trpěliví," žádá policejní mluvčí Lenka Krausová. Ta zároveň nabádá návštěvníky k maximální opatrnosti a obezřetnosti Tak hojně navštěvované akce přijdou mnohdy „omrknout“ i kapsáři, kteří využívají nepozornosti lidí a během chvilky je okradou o cenné věci. „Dávejte pozor na osobní věci a v autech na parkovištích nenechávejte žádné cennosti," doporučuje mluvčí. 

Štítky krimi, výstava, agrosalon, Země živitelka, výstaviště, provoz, policie, České Budějovice, krajské město, Česko, Lenka Koloušková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Živitelku míří tisíce lidí. Na plynulost dopravy v krajském městě  budou dohlížet policisté  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.