Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Loki, Lola nebo Puclinka? Tři roztomilá koťata čekají v budějckém depozitu

V dalším díle Hledáme páníčka jsou pro vás v jihočeských depozitech připraveny tři koťata a jedna starší kočka. Puclinka, Loki a Lola si světa užívají teprve pár měsíců, Drátěnka už je životem zkušená čtyřletá číča. Zalíbí se vám některá z nich?

Puclinka

Puclinka je tři měsíce stará, mazlivá, aktivní a velmi zvídavá holčička, která se ničeho nezalekne. Kočička je zvyklá na psy a děti. Nový domov hledá pouze v bytě. Je čistotná, baští s chutí masíčko, granulky i konzervy. Podmínkou adopce je kastrace v budoucnu. 

Kontakt pro zájemce - 603 758 565 (depozitum Srubec u Českých Budějovic)


Drátěnka

Drátěnka je čtyřletá velice milá a kontaktní kočička. Na prohlídce u veterinárního lékaře bylo zjištěno, že kočička má z jakéhosi dávného úrazu zdrátovanou čelist a proto vzniklo její jméno "Drátěnka". Je opravdu velmi maličká a drobná a připomíná odrostlé kotě. Baští takřka cokoliv  - granule, konzervy, maso.....a když se depozitní teta nedívá, ukradne si i kousek suchého rohlíku :-) . Záchůdek používá předpisově. Ihned si zvykla na přítomnost větších psů a dalších koček, ale jejich přítomnost nevyhledává a bude spokojená i jako jedináček. Před třemi měsíci se Drátěnce v depozitu narodilo jediné koťátko - kočička Puclinka. Drátěnka je po celou dobu vzornou maminkou a ještě nyní své odrostlé koťátko občas kojí.  Kočička bude vhodná i k rozumným dětem, nechá se nosit v náruči, do které si sama dokonce  skočí a k dětem celkově je velmi milá a nemá tendenci škrábnout. 

Kontakt pro zájemce - 603 758 565 (depozitum Srubec u Českých Budějovic).


Loki

Loki je umazlený kocourek, velmi rád se nosí v náruči a miluje lidskou přítomnost. Narodil se v půlce května.

Kontakt pro zájemce - 775 631 700 (Suchdol nad Lužnicí)


Lola

Tříměsíční Lola se krásně vybarvila, je to nádherná černostříbrná kočičí slečna. V jídle miluje masíčko a ráda prohání starší kočky, andílek s ďáblem v těle. Podmínkou adopce je také kastrace v budoucnosti.

Kontakt pro zájemce - 775 631 700 (Suchdol nad Lužnicí)

Štítky hledáme páníčka, kočičí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, Loki, kočka, Srubec, Suchdol nad Lužnicí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Loki, Lola nebo Puclinka? Tři roztomilá koťata čekají v budějckém depozitu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.