Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na fanoušky Motoru čeká nová kolekce oblečení od světoznámé značky Kappa

PR článek

Společnost Sporttime má mnohaleté zkušenosti v distribuci sportovního oblečení do profesionálních hokejových, ale i sportovních klubů. A pro fanoušky hokejového klubu Motor si připravila novou kolekci na nadcházející sezonu. Nové kousky se dají vybírat na vylepšených fan stránkách i přímo na prodejně.

Na českém trhu se společnost Sporttime pohybuje od roku 1997 a je exkluzivním českým dovozcem italské sportovní značky Kappa a distributorem amerických týmových kšiltovek 47 Brand. Oblečení této značky je nyní připraveno i pro fanoušky Motoru, kteří mohou vybírat z nové pánské, dámské i dětské fanouškovské kolekce.

Na novou sezonu si navíc každý může objednat dresy i minidresy s vlastním jménem a číslem, vyrobené na zakázku. „Nosným pilířem je exkluzivní pánská mikina Eroi, která je ušita na míru pro klub i fanoušky,“ uvedla Michaela Válková ze společnosti Sporttime. Tyto mikiny poprvé značka Kappa prezentovala na mistrovství světa v roce 2002 v Tokiu, kde v nich byl při poslechu hymny oblečen italský národní fotbalový tým. Od té doby jsou známe po celém světe. Motorácká mikina z limitované edice je již v prodeji v prodejně Bauer Hockey Shop a ve fanshop s novým moderním vzhledem. Bauer Hockey shop najdete v OC vedle Budvar Arény na ulici F.A. Gerstnera 6.

Dále bude pro fanoušky připravena speciální kolekce kšiltovek od značky 47 brand, která je jednou z největších amerických značek se zaměřením na merchandising světově nejprestižnějších lig NBA, NHL a MLB, a která věnuje pozornost každému detailu. Také proto se stala prémiovou globální sportovní lifestylovou značkou.

„Jsme hrdí, že můžeme fanouškům HC Motor České Budějovice nabídnout takovou kolekci, která se skládá z pánských, dámských i dětských kšiltovek v originálním designovém provedení,“ řekla Michaela Válková ze společnosti Sporttime s tím, že tyto produkty by fanouškům chtěli představit v průběhu září 2018.

Některé vybrané fan předměty fanoušci při domácích zápasech naleznou i v prodejně přímo na stadionu.

Štítky Motor, fanshop, novinky, hokej, Madeta Motor České Budějovice, oblečení, Kappa, SPORTTIME, Mistrovství světa v ledním hokeji, NBA, National Hockey League, Major League Baseball, Budvar aréna, Tokio

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na fanoušky Motoru čeká nová kolekce oblečení od světoznámé značky Kappa  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.