Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Táborský útulek má k adopci dva krasavce

Z táborského útulku odešlo několik pejsků do nového domova. Pár jich tam ale stále na nové majitele čeká. Jedním z nich je třeba Max nebo neskutečně roztomilý Hugo. Najde už konečně domov?

Max

Max je velmi vyděšený pejsek se špatnými zkušenosti s lidmi, pracujeme na získání důvěry a hledáme pro něj šikovného kynologa, který mu s jeho cestou pomůže. Je mu asi jeden rok a je to střapatý originální pes, vhodný zatím spíše na dobře zajištěnou zahradu.

Máte o Maxe zájem? Ozvěte se Útulku pro nalezené psy Tábor nebo na telefonní číslo 773 791 322.  

Hugo

Hugo je šestiletý americký stafordšírský teriér, který má pevné zásady, je oddaný, věrný, odhodlaný, má rád pravidelný režim a řád. Venku už se naučil seznamovat s každým velmi rychle. Bez problémů začne rozdávat pusinky hodným slečnám a hezkým fenečkám, má prostě vkus. U psů a velkých chlapů je trochu opatrnější s důvěrnostmi, ale také hned přátelský a v dobré náladě. Už začal lidem znovu důvěřovat, je to prostě veselý a hravý mazel. Rád litá pro míčky, ale odevzdávání už se mu nechce, ale celkově hračky miluje (byť je rychle ničí). Vždy si oblíbí všechny fenečky v útulku a tedy by se hodil i k psí slečně. Nemá problémy ani s jinými psy v útulku, ani když ho provokují. Problém by mohl nastat při hlídání teritoria a hraček. To je tak trochu Hugova přednost i slabina. Je výborný hlídač, jak na věci, tak na prostor. Je pravda, že kdyby cizí člověk vešel Hugovi do kotce, nedopadl by asi dobře. Je to pes, který si svoje území ohlídá a cizince nepodporuje. Má rád vyrovnané lidi a klidný přístup. Ale také je pravda, že hodné lidi přijme rychle a je ochotný spolupracovat a při pozitivní motivaci reaguje skvěle. Pokud Huga seznamujeme s někým novým, má z počátku náhubek, ale zatím nikdy nebyl třeba. Hugo je mimo svůj kotec pohodový pes s hodně elánem a vrtivou energií.

Máte o Huga zájem? Ozvěte se Útulku pro nalezené psy Tábor nebo na telefonní číslo 773 791 322.  

 

Štítky hledáme páníčka, psí okénko, České Budějovice, útulek, Tábor, adopce, pes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Táborský útulek má k adopci dva krasavce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.