Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Toužíte po letním aktivním odpočinku? Navštivte Sportovně relaxační areál v Hluboké nad Vltavou

PR článek

Sport, relax, zábava – spojení těchto tří slov znamená jediné. Sportovně relaxační areál v Hluboké nad Vltavou. Tam najdete klid, pohodu a díky atrakcím si užijete nejen rodinný den, ale můžete zde prožít chvíle s partou přátel nebo svou firmou. Využijte nepřeberné možností atrakcí, které hlubocký areál nabízí.

Sportovně relaxační areál se nachází na konci cyklostezky, která pojí dvě jihočeská skvostná města. České Budějovice a Hlubokou nad Vltavou. A právě areál v Hluboké nad Vltavou je tím pravým místem, kde naleznete sportovní vyžití i klid a pohodu. Co vše tady na vás čeká?

Na začátek můžete vyzkoušet atrakce, které jsou nedílnou součástí celého areálu. Máte náladu na Adventure minigolf, kde můžete zkusit na vlastní kůži hru, která slibuje jednoduchá pravidla a nezapomenutelný zážitek? Plánujete teambuilding se svou firmou, nebo rodinné odpoledne? Minigolf je tou správnou volbou, díky které spojíte zábavu i aktivní odpočinek.

Pokud jste spíše typ, který potřebuje adrenalin a nebojí se nových zážitků, i to se vám díky Adrenalin parku může splnit. Velký lanový okruh čeká na všechny nadšence a milovníky lanových překážek. Pro nejmenší je přichystaný dětský lanáček, kde si vaše ratolesti mohou okusit své dovednosti.

Na své si v hlubockém areálu přijdou i ti nejmenší

Pro nejmenší je k dispozici dětské hřiště, které najdete v části areálu za potokem. Špuntárium zabaví vaše děti na maximum, stejně jako nafukovací trampolína.

Jste milovníci kolektivních sportů? Plážový volejbal k létu neodmyslitelně patří. S partou si můžete užít sportovní odpoledne na skvělém místě. Vybrat si můžete hned z několika upravených kurtů.

Pokud vám nestačí vše, co areál nabízí, můžete zabloudit do půjčovny, kde jsou k dispozici brusle, kola a velká škála sportovního sortimentu. Vyražte například na výlet kolem Vltavy a užijte si svůj den po svém.

Máte v plánu firemní akci ale nevíte, kam vyrazit s kolegy?

Pokud plánujete firemní akci a váháte, kde ji udělat, zvolte Sportovně relaxační areál v Hluboké nad Vltavou. Zajistí tam vaši maximální spokojenost na všech frontách. K dispozici jsou nejen všechny atrakce, ale i kompletní servis od cateringu po vytvoření plánu na celý den. S nimi se určitě nudit nebudete! Akce na klíč, ubytování i zaručená zábava. To vše v areálu najdete. Nezapomeňte, že právě tam se firma mění v dobrou partu.

Pokud vám vyhládne po minigolfu nebo jízdě na kole, jsou v hlubockém areálu připraveni to napravit. Stačí si vybrat z nabídky jejich restaurace. Otevřený Cocktail bar nabízí koktejly a drinky typické pro letní večery. Máte chuť na něco malého, nebo preferujte grilované dobroty? Jste na správném místě!

Areál je skvělým místem, kam vyrazit na výlet a strávit hned několik dní v kouzelném městě, které slibuje zážitky, na které jen tak nezapomenete. Využijte ubytování hostelového typu, které areál nabízí. Můžete tak v tomto originálním prostředí zůstat více než jednu noc, a jít vstříc hned několika výzvám, které k létu neodmyslitelně patří, a které uspokojí vašeho sportovního ducha i chuťové buňky. Ve Sportovně relaxačním areálu Hluboká nad Vltavou se těší na vaši návštěvu.

Štítky společnost, relax, sport, zábava, areál, Hluboká nad Vltavou, Českobudějovicko, minigolf, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Toužíte po letním aktivním odpočinku? Navštivte Sportovně relaxační areál v Hluboké nad Vltavou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.