Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Trest za týrání Marleyho je směšný, zlobí se lidé. V Prachaticích opět vyjdou do ulic

Ve středu 20. června padlo rozhodnutí v kauze týraného Marleyho. Mladý tyran dostal dvouapůlletou podmínku, zákaz konzumace alkoholu a v průběhu zkušební doby musí navštěvovat psychologický program, který ho má naučit zvládat agresivitu. Trest, který dostal, je podle lidí směšný, i proto se rozhodli zítra, v neděli 1. července, znovu vyjít do prachatických ulic.

„Vyjdeme znovu do prachatických ulic. Důvod je zcela jasný. Nesouhlasíme s (ne)trestem pro člověka, který téměř k smrti utýral nevinné štěně,“ řekla k akci jedna z organizátorek Jitka Kučerová. 

ČTĚTE TAKÉ: V kauze týraného Marleyho padlo rozhodnutí. Viník dostal podmínku

Trest, který mladík z Prachatic dostal, pobouřil spoustu lidí. „To je výsměch všem, kteří se starají o týraná a raněná zvířata. Všem, kteří protestovali a sepisovali petice, výsměch všem slušným lidem. A ten zatracený tyran je vysmátý. Zajímalo by mě, čí to je synek, koho ukecal nebo kolik zaplatil za takový trest. Je mi z té bezmoci zle,“ rozčílila se na Facebooku Jana Michalová.

Zítra, v neděli 1. července, se tak ve dvě hodiny odpoledne sejdou lidé na Kostelním náměstí v Prachaticích. „Nejdřív si řekneme pár slov k Marleyho stavu, řekneme si, proč jsme se sešli, prostor dostanou i lidé, kteří přijdou akci podpořit. Z náměstí bychom chtěli vyrazit k Dolní bráně, Pivovarskou, Husineckou a Českou ulicí zpět do Pivovarské. Chceme se vrátit k místu činu, kde pachatel bydlel nebo bydlí,“ uvedla k akci jedna z hlavních organizátorek Jitka Kučerová. 

Foto Animal Rescue

Štítky Marley, týrané štěně, Prachatice, soud, trest, protest, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trest za týrání Marleyho je směšný, zlobí se lidé. V Prachaticích opět vyjdou do ulic  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.