Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Konec školního roku je tady a s ním přichází i odměna. Kolo štěstí v budějckém Mercury

PR článek

Celý rok jste se pilně učili a vaše nejhorší známka na vysvědčení je trojka? Přijďte v pátek 29. června mezi 10. a 16. hodinou do budějckého Mercury centra, roztočte kolo štěstí a můžete vyhrát jednu z lákavých cen nebo slevu na nákup.

Konec školního roku je tady a s ním přichází také odměna. Nákupní centrum Mercury v Českých Budějovicích si pro všechny školáky připravilo oslavy konce školního roku. V pátek 29. června od 10 do 16 hodin v přízemí nákupního centra bude probíhat akce Kolo štěstí za vysvědčení.

Přijďte v tomto čase do Mercury, ukažte svoje vysvědčení, a pokud na něm nebude horší známka než trojka, tak máte možnost si zatočit kolem štěstí.

Mezi výhrami Kola štěstí najdete ceny například od Knebl mobil, Fruitisimo, Albi, Knebl cafe, drogerie Teta, RC modely nebo Jihočeské centrály cestovního ruchu. Vytočit si můžete buď konkrétní dárek, nebo slevu na nákup v některém z vybraných obchodů.

Zábavným dopolednem bude provázet moderátor, děti si budou moct odnést balónky nebo vyrobit placky. Pro malé i velké je připraveno malování na obličej.

Nemůžete se dočkat? Obchodní centrum Mercury se těší na vaši návštěvu. Více informací najdete na stránkách obchodního centra Mercury Kolo štěstí za vysvědčení.

Štítky společnost, škola, vysvědčení, Kolo štěstí, Mercury, České Budějovice, školní rok, obchodní centrum, ALBI Česká republika a.s., Teta drogerie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Konec školního roku je tady a s ním přichází i odměna. Kolo štěstí v budějckém Mercury  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.