Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Budějovickému Budvaru se daří. Velké díky patří i zaměstnancům

PR článek

Budějovický Budvar loni zvýšil prodej ležáku o dvě procenta a vystavil tak nejvíce světlého ležáku v historii. Podíl ležáku na celkové výrobě pivovaru se tak zvýšil na téměř 70 procent produkce a jeho prodej vzrostl jak na tuzemském trhu, tak v zahraničí.

To vše sebou nese zvýšené požadavky na zaměstnance, kterých si za jejich úsilí v podniku váží a za práci je chtějí náležitě odměnit. Letos v květnu se průměrná zaměstnanecká mzda v Budějovickém Budvaru pohybovala nad průměrem mzdy v Jihočeském kraji. Průměrná dělnická mzda v pivovaru činila více než 30 tisíc korun. Od 1. května zároveň došlo k navýšení některých příplatků, které souvisejí s náročnou přesčasovou prací, prací o víkendech a v noci.

Do pivovaru aktuálně Budvar hledá výrobní dělníky, seřizovače, skladníky i letní brigádníky, kterým aktuálně nabízí zajímavou sezonní odměnu. Přidejte se k týmu Budvaráků a dělejte práci, na kterou budete hrdí!

Pivo vařené poctivě s láskou a dlouholetou tradicí je neodmyslitelnou součástí světového kulturního dědictví. Pracovníkům v Budvaru nabízí stabilní práci v úspěšné, prosperující české a zároveň mezinárodně uznávané firmě.

Podnik nabízí svým zaměstnancům řadu výhod a benefitů. Patří mezi ně například:
  • obědy za 20 korun
  • čtvrtletní bonusy
  • stravenky za noční směny
  • týden dovolené navíc
  • zaměstnanecké pivo
  • roční příspěvek 2000 korun na kartě Benefit Plus
  • nadstandartní příspěvek na penzijní pojištění

Těšit se můžete i na příjemné pracovní prostředí – obědy na prosluněné terase nebo pravidelné společenské akce pro zaměstnance a jejich rodinné příslušníky.

„Chcete se podílet na výrobě poctivého českého piva? Přidejte se k nám! Ozvěte se prostřednictvím kontaktního formuláře a my se vám brzy ozveme,“ vyzývá zaměstnavatel.

Více informací o společnosti Budějovický Budvar najdete na webu. Veškeré aktuálně nabízené pracovní pozice naleznete zde.

Štítky Budějovický Budvar, nábor zaměstnanců, pracovní pozice, nabídka práce, pivovar, mzda, Jihočeský kraj, ValFarm a.s., Světové dědictví UNESCO

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějovickému Budvaru se daří. Velké díky patří i zaměstnancům  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.