Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Fandíme ženám. Tak zní heslo letošního budějckého Avon pochodu

Už podruhé se bude letos konat v Českých Budějovicích růžový Avon pochod za zdravá prsa. K průvodu se mohou lidé přidat už tuto sobotu 16. června. Doprovodný program začíná u Mateřského centra Máj už v devět hodin ráno.

„Jsme hrozně rády, že i letos můžeme pořádat lokální Avon pochod v Českých Budějovicích. První ročník byl velice úspěšný a i když bylo velké horko, podařilo se nám vybrat přes 43 tisíc korun na rakovinu prsu, což je podle mě skvělá částka,“ prozradila jedna z organizátorek pochodu v Budějcích Eva Pšeničková.

I v druhém ročníku se bude vycházet od Mateřského centra Máj v deset hodin dopoledne a zakončen bude pochod na Sokolském ostrově, kde organizátoři přichystali doprovodný program pro děti a dospělé. Těšit se můžete na vystoupení aerobiku, ukázku budějckého TJ Karate, dog dancing nebo malování na obličej. 

„Na Sokolském ostrově budou také vzdělávací stánky Mamma Help a charitativního sdružení HAIMA České Budějovice. Před samotným pochodem se budou na startu prodávat také oficiální trička vytvořená přímo k pochodu,“ doplnila Pšeničková.

Foto Facebook Avon pochod

Štítky Avon pochod, České Budějovice, rakovina prsu, Avon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fandíme ženám. Tak zní heslo letošního budějckého Avon pochodu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.