Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Začala rekonstrukce tobogánu na budějcké plovárně. Těšit se můžeme na mnoho novinek

Českobudějovická plovárna zahájila kompletní rekonstrukci tobogánu. Ten bude modernější, delší a technicky vychytanější. Opravy budou probíhat během letních prázdnin, kdy je vnitřní plovárna zavřená. Hotovo by mělo být na konci srpna.

„Tobogán bude delší asi o sedm metrů, modernější a chystáme i některé technologické novinky i efektové prvky. Kvůli prodloužení dráhy dojde ke stavebním úpravám ve vnitřním prostoru plovárny a ke zvýšení jeho nástupní věže. Obnova je načasovaná na letní sezonu, kdy je vnitřní plovárna zavřená, hotovo by mělo být koncem srpna,“ uvedl k investici za bezmála šest milionů korun náměstek primátora Petr Holický.

Nový tobogán bude sestaven takzvanou „bezspárovou“ technologií, která umožní hladký skluz. Ten ocení jistě návštěvníci, kteří by si mohli změřit rychlost průjezdu tobogánem. Zhotovitelem je firma z Bystřice a projektantem plzeňské studio. Nový tobogán vyjde na necelých šest milionů korun.

Štítky tobogán, plovárna, České Budějovce, koupání, rekonstrukce, oprava, koupaliště, Bystřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Začala rekonstrukce tobogánu na budějcké plovárně. Těšit se můžeme na mnoho novinek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.