Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

CO VY NA TO? Budějovický Majáles to dělá po svém. Lidi to ale baví

Budějovický Majáles rozproudil celé město. Festival, který není jen festivalem je dělaný úplně jiným stylem než v ostatních městech po republice. Líbí se vám Budějcký Majáles nebo si radši zapaříte na zpěváky a kapely známé z televizí, rádií a jiných festivalů?

Ondřej Dohnal

Majáles se mi v Budějcích líbí, je rozhodně lepší než ty komerčnější v ostatních městech. Líbí se mi ta rodinná atmosféra. Nic mi tady nechybí, kluci sice říkali, že mají hlad, ale viděl jsem tady stánek s pikadory, tak je, myslím, všechno v pořádku.

Zdeňka Lusková

Já myslím, že Majáles v Budějcích je hezký. V žádném jiném městě jsem na této akci nebyla, takže nemůžu moc porovnávat, jak to dělají jinde. My jsme takhle spokojení a program se nám líbí. 

Robin Fischer

Budějovický Majáles je pecka. Líbí se mi doprovodný program pro děti, to obrovské množství kulturních akcí a zážitků. Lepší mi rozhodně přijde budějcká verze, bez komerčních jmen. Má to svoji autenticitu a přijde mi, že je tady mnohem víc věcí z kultury, zážitků a třeba poznání. S programem jsem naprosto spokojený, nic bych neměnil. Takhle by mě l podle mě vypadat každý Majáles.

Nikola Hofmannová a Pavla Čalounová

Já si myslím, že každý Majáles má něco do sebe. Osobně bychom ale asi víc uvítali ty komerčnější verze, kde vystupuje třeba Ben Cristovao a tak. Líbilo by se nám to i tady. Neměnila bych to úplně, ale bylo by fajn, kdyby se tyhle dva druhy propojily. Uvítaly bychom prostě třeba lepší koncerty. 

S jakým názorem nejvíce souhlasíte?

Celkem hlasovalo70 čtenářů

Štítky Budějovický Majáles, Co vy na to?, anketa, festival, České Budějovice, styl, Ben Cristovao

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

CO VY NA TO? Budějovický Majáles to dělá po svém. Lidi to ale baví  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.