Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Česká Miss Jitka Nováčková překvapila svého přítele. V autě strávila dvacet hodin kvůli jeho zápasu

Příběhem jako z „červené knihovny“ se na svém Instagramu pochlubila Česká Miss 2011 Jitka Nováčková. Rodačka z Českých Budějc připravila pro svého finského přítele Tima Sparva překvapení, které asi jen tak nečekal. Oporu fotbalového klubu FC Midtjylland překvapila návštěvou před rozhodujícím zápasem o titul dánského šampiona. O emotivní zážitek se pochlubila na sociální síti.

„Jako tenhle příběh by mi snad nikdo neuvěřil...nebýt instastories,“ popisuje šestadvacetiletá Miss.

Příběh plný emocí se začal psát v neděli. „Točím reklamu, je 11:00 a já se dozvídám, že skončíme brzo. Tim Sparv má druhý den životní zápas o titul, na který jsem neměla šanci se dostat, protože mám natáčení za sebou hned dvě a s minimálním časovým rozestupem,“ popisuje.

Zpráva o konci natáčení ji potěšila, zklamání ale přišlo záhy. Žádné letenky do Dánska nejsou k dispozici. „Cesta autem je 9 hodin 54 minut. Zápas je od 18 hodin, druhý den natáčím před 6:00 v Praze. To nevychází. Obvolávám půl seznamu kontaktů a prosím, jestli by mi někdo nepomohl s řízením a nepodíval se se mnou do Dánska,“ popisuje chvilky před cestou do Dánska Jitka Nováčková.

INSTAGRAM: Cesta do Dánska pohledem České Miss 2011

Výzvu neodmítl jeden z její kamarádů. „Je 15:00 a my sedáme v Praze do auta. Celý je to překvapení, do kterýho jsem musela zapojit celou dánskou ulici - klíče od dvou baráků, lístky na vyprodaný zápas. Všichni totální embargo,“ shrnula rodačka z Budějc.

Na probuzení, které přišlo ve dvě hodiny ráno, Tim Sparv nejspíš dlouho nezapomene. „Vyděsila jsem ho v noci vedle postele tak, že se divím, že to vydejchal. Po šoku pak málem umřel štěstím. Usnuli jsme spolu a já ho vyprovodila na zápas. A víte jak to dopadlo? Přináším štěstí! Mám doma šampióna,“ uzavřela.

Midtjylland porazil tápající Horsense těsně 1:0. I tak dánský klub z města Herning vybojoval cenné tři body, které znamenaly zisk mistrovského titulu. Po předání poháru následovalo rozloučení a desetihodinová cesta zpět do České republiky na další natáčení. Příběh opravdu jako z „červené knihovny“, nemyslíte?

Autoři | Foto Facebook Jitka Nováčková

Štítky Jitka Nováčková, Tim Sparv, Česká Miss 2011, Česká Miss, Instagram, FC Midtjylland, Dánsko, Praha, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Česká Miss Jitka Nováčková překvapila svého přítele. V autě strávila dvacet hodin kvůli jeho zápasu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.