Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Tři mlaďasové z Jindřichova Hradce hledají nový domov

Páníčka tentokrát hledáme pro tři kočičky z depozita v Jindřichově Hradci. Lift, Tormund i Spark jsou mladí, ale rozhodně nejsou neklidní. Mají celý život před sebou. A přeci ho nebudou trávit v útulku. Koho z vás osloví?

Lift

Lift je tříletý hodný, velmi kontaktní a vymazlený kocourek. Je zvyklý žít vevnitř s přístupem ven. Doma je čistotný, bezproblémů chodí na kočičí záchod. S ostatními kočičkami je nekonfliktní. Je zvyklý i na přítomnost psů a malých dětí. Lift je kastrovaný.


Kontakt pro zájemce - 608 120 840 (Jindřichův Hradec)


Tormund

Tormund je milý, velice mazlivý kocourek. Je mu zhruba jeden a půl roku a je kastrovaný. Bývalá majitelka ho dala do útilku proto, že ji někdy agresivně kouše. Když do depozita přišel, byl velice vystresovaný a projevoval se dost zvláštně, ale nyní si již zvykl a asi je tam spokojený, protože se mazlí jak o život a zatím nás „neochutnal“. Občas je vidět, že když se při hře více rozdovádí, tak sklopí uši a přitvrdí, ale v tuto chvíli se dá přestat, on se zklidní nebo ho přesměrujete na míček, se kterým se umí vyblbnout. Je to jen o tom vystihnout ten správný okamžik, kdy už se nehlídá a může kousnout více, než je člověku milé. Ale je krásně čitelný a není to problém. Jinak je čistotný a s ostatními kočičkami se naučil komunikovat a má je rád. Miluje hry, proto zásoba míčků, provázků a veliké škrabadlo nebo přístup ven je to, co v novém domově rád využije. Má rád i cizí lidi, ke každé návštěvě se hned hrne a kdo by si nepřečtl o jeho minulosti, nikdy by ho nenapadlo, že to mohl být problémový kocourek.


Kontakt pro zájemce - 603 219 149 (Jindřichův Hradec)


Spark

Roční kocourek Spark je čistotný (krásně chodí na kočkolit), krásně baští a má rád společnost ostatních koček. Lidí se spíše straní, ale když si ho „ulovíte“, nechá se pomazlit i pochovat (dokonce si u toho i zavrní). Na nového člověka si ale bude chvilku zvykat. 


Kontakt pro zájemce - 603 219 149 (Jindřichův Hradec)

Autoři

Štítky hledáme páníčka, kočičí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, Jindřichův Hradec, domov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Tři mlaďasové z Jindřichova Hradce hledají nový domov  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.