Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Českobudějovický Bosch hledá šikovné kandidáty do výroby

PR článek

Díky novým projektům a rostoucímu objemu výroby spouští budějcký závod koncernu Bosch náborovou kampaň, jejímž cílem je navýšit personální kapacitu ve výrobě. Firma hledá manuálně zručné kandidáty na pozici montážního dělníka a nabízí uplatnění zájemcům o práci na pozici seřizovač.

V současné době hledá společnost manuálně zručné a pracovité kandidáty na pozici montážního dělníka, kteří se budou přímo podílet na výrobě komponentů do osobních aut. Kandidáti, kteří se prokáží odpovídající praxí a vzděláním, budou přijati do kmenového stavu.Uchazečům bez praxe a vzdělání nabízí společnost, která je pravidelně oceňována v soutěži Zaměstnavatel roku, možnost spolupráce prostřednictvím personální agentury s garancí stejných mzdových podmínek jako u kmenových zaměstnanců.

Kandidáti se mohou těšit na atraktivní finanční ohodnocení (až 30 000 korun po započtení všech prémií, příplatků a 13. a 14. mzdy), pět týdnů dovolené a dotované stravování v podnikové restauraci.

Pro kmenové zaměstnance společnost poskytuje cestovní pojištění do zahraničí pro sebe i svou rodinu, příspěvek na penzijní připojištění ve výši 1000 korun nebo systém benefitů - takzvané cafeterie, v jejímž rámci mohou zaměstnanci hradit sportovní a kulturní aktivity či některé druhy zboží.

Společnost dále nabízí uplatnění zájemcům o práci na pozici seřizovač, kteří kromě výše uvedených benefitů dostanou i nástupní bonus ve výši 20 000 korun.

Dveře do společnosti nemají zavřené ani studenti, kteří hledají letní brigádu a nebojí se manuální práce ve směnném provozu.

Máte chuť stát se součástí společnosti Bosch? Volejte zdarma na 800 400 234 nebo vyplňte formulář a personální oddělení firmy Vás bude kontaktovat.

Více informací o společnosti Robert Bosch České Budějovice najdete na www.bosch.cz/cb, Veškeré nabízené pozice naleznete na webových stránkách.

Máte chuť stát se součástí společnosti Bosch?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky nábor, pracovní pozice, práce, Bosch, České Budějovice, Robert Bosch GmbH, výroba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Českobudějovický Bosch hledá šikovné kandidáty do výroby  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.