Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hledáte práci s ubytováním v jižních Čechách? Tak neváhejte a přidejte se do týmu společnosti Vodňanská drůbež

PR článek

Obchodní společnost Vodňanská drůbež je největším zpracovatelem drůbežího a kachního masa v České republice. Ve třech provozovnách se zpracovává na nejmodernějších výrobních linkách a technologiích jatečná drůbež a drůbeží výrobky.

Vodňanská drůbež pochází výhradně z českých, veterinárně kontrolovaných chovů. Welfare je prioritou firmy. Každý chovatel jatečných kuřat musí nejdříve absolvovat kurz odborné přípravy a získat osvědčení o způsobilosti k péči o kuřata chovaná na maso.

Od samého začátku je zajištěna dosledovatelnost v celém výrobním a expedičním řetězci, a to až ke konečnému spotřebiteli. Součástí koncernu jsou výrobny krmných směsí, zde je opět nastaven centrální systém monitoringu, ověřování a kontroly krmiv a jednotlivých komponentů. Společnost si zakládá na tom, aby byly výrobky vždy čerstvé, proto jsou vyráběny pod stálým dozorem státní veterinární správy a splňují veškeré požadavky na zdravotní nezávadnost a jakost. 

Společnost Vodňanská drůbež otevírá novou moderní ubytovnu pro zaměstnance

Nová podniková ubytovna se nachází v centru města Vodňany, v blízkosti obchodní zóny, autobusového i vlakového nádraží. Součástí areálu je parkoviště.  Každý byt má dva dvojlůžkové pokoje, sociální zařízení a společný, plně vybavený kuchyňský kout. Televize a možnost připojení k WIFI je samozřejmostí. Počet míst je omezený. Bližší informace se dozvíte na telefonním čísle +420 383 838 010 nebo na personalni.vodnany@voddrubez.cz.

Potravinářská výrobní společnost nabízí mnoho pracovních příležitostí. Uplatnění zde najdou odborně vzdělaní lidé v nejrůznějších odvětvích potravinářského průmyslu – specialisté na výrobu a zpracování potravin. Zajímavé pracovní nabídky jsou i pro uchazeče, kteří by rádi pracovali na výrobních a technických pozicích. V kolektivu rádi uvítají také řidiče, elektrikáře, expedienty, kolegy pro obsluhu strojů na zpracování potravin a řadu dalších profesí.

O jakou pozici máte zájem?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky Vodňanské kuře, Vodňanská drůbež, práce, ubytovna, nabídka, Jihočeský kraj, Česko, Vodňany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledáte práci s ubytováním v jižních Čechách? Tak neváhejte a přidejte se do týmu společnosti Vodňanská drůbež  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.