Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Na třetím charitativním bazaru pro týraná zvířata se vybralo přes 150 tisíc korun

Charitativní bazar na podporu opuštěných a týraných zvířat se letos uskutečnil již potřetí. Výtěžek z akce, na kterou lidé přispěli rekordní částkou, poputuje do několika jihočeských útulků a organizací.

Přípravy bazaru začaly už v říjnu, kdy organizátorka Adriana Trs začala vše plánovat, další přípravy pak pokračovaly dva měsíce předem a 14 dní před událostí vyžadovala přípava podle Adriany Trs téměř dvanáct hodin denně. Lidé do bazaru nosili oblečení, knihy, hračky i další předměty, oceněné od 20 korun výš.

„Všechna ta dřina se nám všem vyplatila,“ popsala Trs, díky jejíž iniciativě se letos pro týraná zvířata vybralo 158 700 korun. „Tato částka je vyšší než jsme očekávali,“ dodala organizátorka, která také pochválila tým lidí, kteří jí s organizací a přípravou bazaru pomáhali.

Vybrané peníze půjdou organizacím, které zachraňují zvířata. Některými z nich jsou napřílad Kočky ČB, Tlapky na cestě, Animal Rescue a Liga na ochranu zvířat.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky charita, pomoc, bazar, sbírka, adopce, útulek, České Budějovice, Trs

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na třetím charitativním bazaru pro týraná zvířata se vybralo přes 150 tisíc korun  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.