Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Je mi sedm a díky vám jsem šťastná!

Ve středu 13. dubna 2011 se na internetu úplně poprvé objevil web, kterému dominovala fotka kudrnaté hnědovlasé holky s přelepenou pusou. Nikdo tehdy netušil, o čem bude Drbnička psát, jak moc bude udrbaná... No a dneska? Dneska už mě znáte moc dobře! Nebýt vás všech, mých skvělých čtenářů, rozhodně bych neměla tolik fanoušků, díky kterým se dozvím spoustu zajímavých budějckých drbů i zaručených informací.

Věřte, nevěřte, je to tak. Už sedm let tady drbeme s vámi, pro vás, někdy i o vás. Od okamžiku, kdy se Budějcká Drbna objevila poprvé ve virtuálním světě, uplynulo 2557 dnů. Za tu dobu jsem stihla vydat nespočet článků a právě dnes, kromě sedmých narozek, slavím také 44 tisíc čtenářů na Facebooku! To je ten nejlepší dárek, který jste mi mohli dát a za to vám, miláčkové, patří obrovský dík!

V letošním osmičkovém roce mám smělé cíle dalšího růstu návštěvnosti a růstu čtenářské i fanouškovské základny.

Právě díky vašim námětům a postřehům dokážu vytvářet aktuální zpravodajství z Budějc a okolí. Tak mi, prosím, zůstaňte i nadále věrní. Já vám za to slibuji, že se budu snažit být ještě lepší a lepší. Vaše chvála i kritika mě motivují drát se kupředu. Proto nešetřete komentáři (hlavně těmi pozitivními)!

Pac a pusu, vaše Budějcká Drbna. heart

Autoři

Štítky Budějcká Drbna, narozeniny, sedm, fanoušek, oslava, Drbna.cz, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Je mi sedm a díky vám jsem šťastná!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.