Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Nevíte co s volným časem? Sportovně relaxační areál na Hluboké se otevírá veřejnosti

Sportovně relaxační areál v Hluboké nad Vltavou se s příchodem jara opět otevírá veřejnosti. Na návštěvníky letos navíc čeká celá řada novinek, které zpestří návštěvníkům jejich volný čas. Sportovcům, rodinám s dětmi i handicapovaným lidem a vozíčkářům.

„Největší letošní novinkou je určitě Technický lanový okruh. Ke stávajícímu lanovému parku tak nabízíme náročnější alternativu pro sportovně zdatnější zájemce,“ popisuje generální manažer sportovně relaxačního areálu David Šťastný.

Vedení areálu přitom nezapomíná ani na ty nejmenší. „Letos jsme pro ně připravili novinku - síťové bludiště v dětském parku Lanáček. Určitě je to zaujme a o další adrenalinové zážitky budou mít postaráno,“ uvedl manager areálu Tomáš Petřík a dodal, že letošních novinek je ale celá řada. „Především rozšiřujeme půjčovnu sportovního vybavení o elektrická kola a hlavně dokončujeme molo, u něhož si budou moci zájemci půjčit například i loďky a projet se po Vltavě,“ doplnil Petřík.

Areál supluje v podstatě městský park, kde je spousta aktivit zcela zdarma a lidé mohou využívat upravený trávník i pro relaxaci či piknik. Děti jej mohou využívat k různým hrám. Oblíbené je i workoutové hřiště, což je unikátní venkovní posilovna, která slouží nejen zdravým lidem, ale také handicapovaným a vozíčkářům.

„Areál je také ideálním prostředím pro pořádání různých firemních sportovních akcí. Jsme schopni zajistit kompletní organizaci. Catering, kulturní programy i ubytování,“ uvedl manažer Petřík.

Atraktivní přírodní areál je jedním z nejrozsáhlejších venkovních hřišť v republice a ročně jím projde zhruba sto tisíc návštěvníků. Nenabízí přitom jen vyžití na překážkách a prolézačkách lanových parků. Jsou tam také kurty na plážový volejbal, stoly na stolní tenis, hřiště na petanque a badminton, prolézačky, skluzavky, minigolf i obří trampolína. Své místo si v areálu najdou všechny věkové skupiny, od dětí po seniory.

Tisková zpráva

Štítky sport, relaxace, Sportovně relaxační areál, Hluboká nad Vltavou, volný čas, Tomáš Petřík, David Šťastný, Vltava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nevíte co s volným časem? Sportovně relaxační areál na Hluboké se otevírá veřejnosti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.