Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Českých Budějovicích byly nalezeny stopy po superhrdinech

Od budějckého nákupního centra IGY až po park Na Sadech byly nalezeny různé stopy, které zde pravděpodobně zanechali superhrdinové.

Podle očitých svědků se jednalo o více jedinců s abnormální fyzickou silou a možná i nadpřirozenými schopnostmi. „Snažili se s něčím bojovat nebo něco ochránit, nevím, byla tma,“ řekla jedna z žen, která šla v noci parkem Na Sadech v Českých Budějovicích a superhrdiny zahlédla. „Jeden z nich vypadal jako obr a byl celej zelenej. Další byl naopak červenej a vystřeloval nějaký pavučiny,“ doplnila žena.

V blízkosti centra tak nyní najdete obří pavučinu, pozůstatky po drápech, půlmetrový otisk chodidla v zemi, utrženou mechanickou ruku a přímo v IGY Centru vejce neznámého biologického původu.

Na každém místě je nápis #budtehrdiny. Zjistili jsme, kdo za hashtagem stojí

Jedná se o aprílovou kampaň Filmového Festivalu Černá věž. Po předešlém sedmém ročníku, který odkazoval na kultovní bondovky a Agenta 007, se do tématu ročníku opět promítne číslice. Osmý ročník bude nekonečný ∞.

Z nekonečného vesmíru na začátku prosince loňského roku přilétla totiž hrozba. A to v podobě meteoritu, který spadl přímo do Českých Budějovic za sídliště Máj. Jedná se o mocný artefakt, Kámen nekonečna, který s sebou přináší zlo.

Organizátoři festivalu celou událost zmapovali ve videu, které zveřejnili na svém Facebooku.

„Pád Kamene nekonečna do našeho města není náhoda. Dobro vždy přitahovalo zlo a zlo naopak dobro. Jde o nekonečnou snahu o vesmírnou rovnováhu. I proto jsme přesvědčeni, že se v Budějcích ukrývají hrdinové na odpočinku. A dění dnešní noci tomu nasvědčuje,“ říká Milan Pleva, ředitel Filmového Festivalu Černá věž.

V blízkosti IGY Centra a parku Na Sadech pravděpodobně došlo k prvnímu střetu hrdinů s temnými silami. Stopy po sobě zanechali Spiderman, Hulk, Wolverine nebo Terminátor. Přímo v IGY Centru bylo objeveno vejce Vetřelce, se kterým se hrdinové očividně utkali.

A rozhodně se nejednalo o střet poslední. Temnota ze všech koutů galaxie se blíží. Odvěký a nekonečný souboj mezi dobrem a zlem vyvrcholí na konci listopadu. Ruku k dílu musíme přiložit i my, obyvatelé Českých Budějovic. Buďte hrdiny vyzývají organizátoři Filmového Festivalu Černá věž. Sledujte hastag #budtehrdiny a připojte se k události na Facebooku!

Tisková zpráva

Štítky kultura, superhrdina, festival, film, Černá věž, České Budějovice, filmový festival, Na Sadech, Facebook, James Bond, Spider-Man, Wolverine

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Českých Budějovicích byly nalezeny stopy po superhrdinech  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.