Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Budějcký útulek Animal Rescue má k adopci tři roztomilé chlupáče

Budějcký útulek Animal Rescue zatím domov pro nejslavnější štěně republiky, malého Marleyho, nehledá. Má ale další pejsky, kteří si nové páníčky také zaslouží. Tobi, Miki a Sam jsou parťáci do nepohody. Získají si právě vás?

Tobi

Tobi je desetiletý zlatý retrívr, který neměl lehký život a byl majitelům odebrán pro zanedbávání péče. Přesto na lidi nezanevřel a užívá si jejich přítomnosti. I přes svůj pokročilý věk a s ním spojené drobné problémy s chůzí, má rád kratší procházky a aportování míčků. Hledá nový domov, ideálně v domku se zahradou, kde na něj bude mít páníček dostatek času, s možností pohybu po zahradě a s pelíškem uvnitř. Je vakcinovaný a označený mikročipem.

Miki

Miki je asi pětiletý kříženec dlouhosrstého jezevčíka, původně zvyklý na pobyt venku. Při pravidelném režimu čistotný, nic neničí a jistě by ocenil i život v bytě. K cizím lidem je maličko zdrženlivější, ale svého páníčka a jeho rodinu bude milovat nadevše. Není vhodný k ostatním zvířatům, kočky nebo ptáčky by rád proháněl. Miki je vakcinovaný, kastrovaný a označený mikročipem.

Sam

Sam je pětiletý, mohutný, sportovně založený a učenlivý pes, který s přehledem zvládne spoustu nacvičených kousků. Ostatní psi mu zpravidla nevadí. Nic neničí a je čistotný. Je to ale složitá duše a v důsledku špatné socializace je nevyrovnaný a špatně zvládá neznámé podněty, které neumí vyhodnotit. Krizové situace může řešit agresí. Pokud víte, jak na něj a jste ochotní dodržovat určitá pravidla, získáte v něm aktivního, sportovně založeného parťáka. Vyhovuje mu pravidelný život bez náhlých změn. Hledá důsledného, klidného, zkušeného a zodpovědného páníčka, který ho v kritických situacích podrží a dokáže mu dodat tolik potřebnou jistotu. Není vhodný do rodiny, kde jsou neposedné děti, časté návštěvy, mnoho změn, nebo žádný řád. Je kastrovaný, vakcinovaný a označený mikročipem.

Pokud vás některý z těchto třech chlupáčů zaujal nebo znáte majitele nalezené fenky, ozvěte se buď na webové stránky Animal rescue nebo na telefonní číslo 777 214 680.

Autoři

Štítky hledáme páníčka, psí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, Animal rescue, integrovaný obvod, zahrada, domov, rodina, pes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Budějcký útulek Animal Rescue má k adopci tři roztomilé chlupáče  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.