Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Kocouří trio Scott, Mišík a Albík si získají vaše srdce

Mišík a Albík jsou hodní kocouři, kteří se nedávno vrátili zpět do útulku. Scott je krásný velký kocour a je to trochu drbna. Nejraději totiž vysedává za oknem. Najde v nich někdo z vás parťáka pro život? Čekají v depozitech v Českých Budějovicích a v Karlově u Bechyně.

Scott

Scott se narodil 15. dubna 2017 v zahradní chatce. Protože hrozilo nebezpečí od psů stěhoval se s bráškou a ségrou do depozita.
Ze Scotta vyrostl krásný velký kocour, v útlém věku prodělal panleukopenii a už se dávno úplně zotavil. Je očkovaný a kastrovaný. Má povahu po mamince Lisbeth, nechá se hladit, ale do náruče člověka se moc nehrne. Stejně jako ona vysedává na okně a pozoruje dění venku. Nejzvědavější je, když slyší, jak řádí vrabci v okapu. To se naježí, začne kňourat a vrabce zachrání pouze dvojitá síť v okně. Nejraději se vyvaluje v posteli, užívá si měkkých polštářů a blízkosti depostrejdy.


Kontakt pro zájemce - 771 770 177 (depozitum Karlov u Bechyně)


Mišík

Mišík je moc milý, zhruba rok a půl starý kocourek. Nyní je vystresovaný z nenadálého přestěhování se zpět do depozita. Proto je nešťastný a často si pomňoukává. Jinak je moc mazlivý a s ostatními kočičáky vychází dobře. Je to pohodář a v jídle není žádná vybíravka a zbaští cokoliv. Je čistotný, očkovaný a kastrovaný.


Kontakt pro zájemce - 777 148 532 (depozitum Č. Budějovice - Fr. Šrámka)


Albík

Albíkovi je zhrba rok a půl. Je to hodný a pohodový kocourek, který je nyní trochu vystresovaný z nenadálé změny bydliště. Po téměř roce byl spolu s bráškou vrácen z adopce. Je to veliký mazel, rád spinká s depozitní tetou v posteli pod peřinou, kde vydrží klidně celou noc. Čistota mu není cizí a na záchod chodí poctivě. Albíček papá všechno na co přijde, ani syrovému masíčku neodolá, a to nemluvě o kapsičkách a granulích. Všude chodí za tetou kontrolovat, jestli je v domácnosti vše podle kočičích představ, a když je náhodou jedna z mističek prázdná, dá to svým mňoukáním najevo. Nemá totiž rád nějaké nesrovnalosti v jídle. S ostatními kočkami vychází v pohodě.


Kontakt pro zájemce - 777 148 532 (depozitum Č. Budějovice - Fr. Šrámka)

Autoři

Štítky hledáme páníčka, kočičí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, okno, Bechyně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Kocouří trio Scott, Mišík a Albík si získají vaše srdce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.