Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nový provozovatel Parkhotelu Hluboká si zakládá na individuálním přístupu ke klientovi

 
úterý, 13. března 2018, 18:25

Parkhotel v Hluboké nad Vltavou je od 1. listopadu loňského roku součástí společnosti LH Hotels & Resorts, která provozuje mimo jiné i hotel Jana v Přerově nebo hotel Dvořák v Táboře. Nové vedení LH Parkhotel **** Hluboká se chce zaměřit zejména na zvýšení úrovně konferenčních a kongresových služeb a individuální přístup k zákazníkovi. V restauraci Lovecká chata, která k hotelu náleží, slibuje zajímavé gastronomické zážitky. Ty odstartují uvedením zcela nového menu sestaveným šéfkuchařem Martinem Pudilem.

LH Parkhotel **** Hluboká se nachází nedaleko centra města, v těsné blízkosti Munického rybníku a vstupu do zámeckého parku. Hotel nabízí ubytování pro sto padesát hostů, relaxační zónu se saunou, vířivkou, posilovnou a masážemi, monitorované parkoviště i dětské hřiště, a jako jediný hotel ve městě disponuje konferenčními prostory s kapacitou až čtyři sta osob. Hotel je tak vhodným místem pro jakýkoli typ firemní akce nebo větší svatbu.

Kapacitu multifunkčního sálu je možné měnit podle typu stolového uspořádání a díky mobilním stěnám i prostor rozdělit, což ocení zejména akce, které startují ve větším počtu osob a v průběhu dne potřebují vytvořit menší pracovní skupiny. Prostory jsou vybavené vším, co ke školení, teambuildingu, semináři, přednášce či jinému eventu firmy potřebují. Samozřejmostí je vestavěné projekční plátno, data projektory, flipcharty, profesionální ozvučení včetně bezdrátových mikrofonů, řečnický pult nebo mobilní podium.

K multifunkčním konferenčním prostorám jsou připojeny lobby bar, dva salonky a restaurace pro hotelové hosty, která nabízí kompletní servis od coffee breaků po bufetová, rautová a servírovaná menu. Pokud si zákazník přeje menší prostor pro svoji akci, může využít i salonku v patře restaurace Lovecká chata, která s končící zimní sezonou opět otevře v každodenním provozu.

Nedílnou součástí Parkhotelu v Hluboké nad Vltavou je restaurace Lovecká chata. Právě tam už před Velikonocemi bude možné ochutnat zbrusu nové menu založené na tradiční české kuchyni a lokálních surovinách. Jeho autorem je už zmiňovaný opravdový mistr svého oboru, šéfkuchař Martin Pudil, člen národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Takže až půjdete hledat hlubocké velikonoční vejce, a my víme, že jedno bude umístěno v zahradách hotelu, zastavte se ochutnat speciality jako telecí terinu se zeleným pepřem, bažanta rolovaného ve slanině nebo tradiční meruňkový koláč s mandlovou drobenkou.

Chcete se dozvědět ještě více hotelu a restauraci v Hluboké nad Vltavou? Mrkněte na web Parkhotel **** Hluboká.

PR text
 


 

Kam dál?

V Budějcích se bude veřejně projednávat udržitelná městská mobilita

úterý, 13. března 2018, 17:24

Návrhová část Strategického plánu udržitelné městské mobility bude představena veřejnosti ve středu 21. března od 17 hodin v...

SOUTĚŽ: Regionální ozvěny Febiofestu zvou na norskou klasiku nebo...

úterý, 13. března 2018, 15:01

Norská klasika, italské drama nebo český dokument. To vše uvede už sedmý ročník Regionálních ozvěn Febiofestu, který v rámci...

KULTURNÍ TIPY: Vypravte se až na Měsíc

úterý, 13. března 2018, 14:25

Jaro je tu a komu nestačí procházet se po Stromovce, může zamířit až na Měsíc. Tam vás zavede opera v podání Pasovského divadla....

Kladno je na tom dobře bruslařsky, varuje před začátkem série Peter...

úterý, 13. března 2018, 13:16

Semifinále a boj o extraligu je tu. Motoru začíná v úterní podvečer semifinálová série s Kladnem, přes které vede cesta do bojů s...

 

Komentáře

 

Napište nám

Nejčtenější

  • Na budějckém vlakovém nádraží zasahovala...

  • Při tragické nehodě u Besednic zemřel...

  • Firma Schickaneder hledá nové řidiče. Nabízí...

  • Na nové protihlukové stěně v budějckém...

Reklama
 
 

O čem píše Drbna.cz

KOMENTÁŘ: Aféra Poche, cui bono?

Kladný výsledek referenda v ČSSD byl v posledním týdnu poněkud zastíněn sporem o personálním obsazení ministerstva zahraničí. Komu tento spor prospěje a koho poškodí?

KOMENTÁŘ: O kouřové cloně z trenek a Kohoutovi na čínském smetišti

Zemanova demonstrativní grilovačka spodního prádla byla chabým pokusem v dýmu z trenek zamaskovat schůzku s Andrejem Babišem a Danielem Benešem. Zemanovi se podařilo přinutit Babiše, aby nejmenoval ministrem zahraničí Miroslava Pocheho, má totiž v plánu na post šéfa české diplomacie protlačit lobbistu za čínské zájmy Jana Kohouta.

Počasí venku přímo vybízí ke grilování. Co při něm dělat a čemu se raději vyhnout?

Už několik týdnů venku panuje na jaro nadprůměrně teplé počasí, a tak je kromě koupání v plném proudu také grilovací sezona. V souvislosti s ní je dobré připomenout si několik základních zásad a doporučení.