Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Klučičí smečku z budějckého útulku si hned zamilujete

Další tři psí kluci čekají v českobudějovickém útulku na nové majitele. Rolf, Dark a Snufy jsou kamarádi do nepohody. Okouzlí zrovna vás?

Rolf

Rolf je kříženec německého ovčáka. Je to zhruba roční, veselý a přátelský pes, který ale potřebuje výchovu. Hledá aktivní a sportovně založené páníčky, kteří mu poskytnou nový domov.

Dark

Zhruba tříletý kříženec Dark je další, který v českobudějovickém útulku čeká na nové páníčky. Je to velmi společenský a kamarádský pes, který by potřeboval pohyb alespoň na zahradě. V bytě, kde by zůstával sám, by totiž mohl štěkat.

Snufy

Snufy, dvanáctiletý kříženec jezevčíka, je veselý a kamarádský pes. Je bohužel konfliktní s ostatními psy. Kromě toho také vyžaduje každodenní zdravotní péči. Má mokvající skráně, které je třeba ošetřovat. Hledá proto trpělivé páníčky, kteří se o něj postarají.

Zaujal vás některý z těchto chlupáčů? Ozvěte se se telefonní čísla 721 351 227 nebo 387 772 158 nebo na facebookové stránky českobudějovického útulku. Zastavit se ale můžete i osobně na adrese Na Zlaté stoce 3, 370 05 České Budějovice.

Foto Útulek pro opuštěná a handicapovaná zvířata České Budějovice

Štítky hledáme páníčka, psí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, pes, kříženec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Klučičí smečku z budějckého útulku si hned zamilujete  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.