Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

PSÍ OKÉNKO: Partička pejsků z táborského útulku vyhlíží nové majitele

I v táborském útulku jsou pejsci, kteří hledají nové páníčky. Hugo Boss je neuvěřítelný model, Čertidlo vás překvapí svojí rychlostí a partička Střapíků se teprve pořádně vybarví. Čekají možná právě na vás. Jsou to krasavci, co říkáte?

Hugo

Hugo je šestiletý americký stafordšírský teriér. V útulku už se hezky rozkoukal a začal zase důvěřovat lidem. Je to pes pevných zásad, který má rád režim a řád. Byl by skvělý hlídač a ochránce jednoho pána. Když začne člověku důvěřovat, stane se z něj veselý mazel. Je to typický chlap, který má rád psí slečny, ale nemá problémy ani s ostatními psy v útulku. Pro jistotu by ale druhý pes musel být klidný a vyrovnaný, aby to fungovalo. Problém by mohl nastat při hlídání teritoria a hraček.
Hugo potřebuje správnou socializaci a vhodné vedení - pozitivní, rozumné, důsledné, ale rozhodně žádný nátlak a hrubé zacházení. Bude i dobrým hlídačem, zahrádku či byt před vetřelci ohlídá.

Čert

Čert je kříženec bernského salašnického psa a retrívra. Je to zhruba tři a půl roku starý, moc hodný kluk, vítací kliďas a pohodář. V kotci vždy čeká až přijde jeho čas. Nic neničí, neštěká, užívá si každý moment, kdy je venku. U Čerta se s výchovou někdo snažil, ale nedotáhl ji do úplného konce. Na vodítku není naučený chodit, žil spíše na zahradě, kam by se také více hodil. Na vycházce je třeba mít sílu ho udržet a korigovat. Když se uklidní zvládne dávat pacičky a moc rád se nechá drbat a mazlit. 
Hodí se k lidem, kteří s ním budou cvičit a dokáží ho zaměstnat jak fyzicky, tak psychicky. Když bude mít dost pohybu, bude to spíš mazel, ale v útulku má hodně energie, nestíhá jí vydat a chce prostě běhat.

Střapíci

Do táborského útulku přijela banda střapatých originálů. Jedná se o sourozence: čtyři holky a čtyři kluky, narozené 4. června 2017. Jsou velmi bázlivý a nemají základní výchovu. Žili volně na zahradě, vodítko jim zatím nic moc neříká, jsou ale mladí a všichni hodní.
Pejsky původní rodina nezvládala a proto se jim po domluvě odebrali. Jsou očkovaní a odčervení. Do nových rodin mohou ke zkušeným majitelům, ale rodina musí počítat s tím, že s pejsky bude nutné začít od úplných základů. Na všechny Střapíky se můžete podívat na stránkách táborského útulku.

Máte o některé z pejsků zájem? Ozvěte se Útulku pro nalezené psy Tábor nebo na telefonní číslo 773 791 322. 

Autoři

Štítky psí okénko, útulky, pejsci, Útulek pro nalezené psy v Táboře, Hugo, Čert, Střapíci, pes, rodina, Hugo Boss

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PSÍ OKÉNKO: Partička pejsků z táborského útulku vyhlíží nové majitele  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.