Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Bývalí pedagogové dostali ocenění za celoživotní práci v oblasti bezpečnosti silničního provozu

Bývalí pedagogové Miroslav Pileček a Bohumír Malík převzali ocenění za celoživotní práci v oblasti bezpečnosti silničního provozu (BESIP). Předal jim jej radní Jihočeského kraje Jiří Švec.

Oba muži se práci věnují ve svém volném čase, o víkendech a dobrovolně. Oceněný Miroslav Pileček působil v ZŠ Zlatá stezka a především v Domě dětí a mládeže Prachatice, kde organizoval veškeré dopravní soutěže. Druhý z oceněných mužů, který také celý život napomáhal bezpečnosti silničního provozu, Bohumír Malík pracoval na ZŠ a MŠ Horní Planá, kde dlouhá léta učil dopravní výchovu a organizoval soutěže na Českokrumlovsku.

„Jsem velice rád, že mohu prostřednictvím Jihočeského kraje ocenit záslužnou práci pedagogů, kteří se ve svém volném čase, o víkendech a dobrovolně věnují dopravní výchově a přispívají tak k podpoře vzdělávání dětí v této oblasti,“ uvedl Švec s tím, že obětavost učitelů oceňuje nejen coby radní, ale také jako rodič. 


Krajský radní pro dopravu Jiří Švec gratuluje Miroslavu Pilečkovi.

Předání ocenění proběhlo 20. února v Českých Budějovicích v rámci tradičního Semináře BESIP pro pedagogy Jihočeského kraje a organizátory dopravních soutěží.

Seminář BESIP pro pedagogy Jihočeského kraje a organizátory dopravních soutěží se v budově krajského úřadu konal již počtvrté.

Autoři | Foto Krajský úřad Jihočeského kraje

Štítky BESIP, bezpečnost silničního provozu, ocenění, celoživotní práce, silniční provoz, Jihočeský kraj, Jiří Švec, soutěž, Prachatice, Horní Planá, okres Český Krumlov, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bývalí pedagogové dostali ocenění za celoživotní práci v oblasti bezpečnosti silničního provozu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.