Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Budějčáci si při BarCampu mohou rozšířit obzory a navázat pracovní kontakty

Českobudějovičtí opět dostanou příležitost zúčastnit se neformální konference, o jejímž obsahu rozhodují sami účastníci. BarCamp, jak se událost nazývá, se uskuteční v sobotu 24. února v Jihočeském vědeckotechnickém parku a účastníkům nabídne řadu workshopů a přednášek.

BarCamp do Budějc prostě patří, a tak se účastníci stejně jako v loňském roce v prostorách Jihočeského vědeckotechnického parku. Letos již počtvrté.

Jedná se o neformální otevřenou konferenci, na níž si sami účastníci tvoří program. Po registraci si totiž každý z nich může vypsat svou přednášku nebo workshop. O vypsaných tématech se poté hlasuje a ta s nejvyššími počty hlasů se opravdu uskuteční.

Vedle přednášek a workshopů je připraven bohatý doprovodný program a všemi oblíbený networking, který je užitečný pro vytváření sítě kontaktů pro rozvíjení kariéry. Letos budou pro návštěvníky k vidění i k vyzkoušení také aplikace ve virtuální realitě, které propojují psychologii s nejnovějšími technologiemi. Konkrétně tyto pomáhají lidem řešit například syndrom vyhoření a další psychické problémy.

Celá akce je nezisková a pro účastníky zdarma.

Autoři | Foto Facebook BarCamp

Štítky BarCamp, Jihočeský vědeckotechnický park, konference, přednášky, wokrshopy, přednáška, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějčáci si při BarCampu mohou rozšířit obzory a navázat pracovní kontakty  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.