Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Na řečnickém maratonu v Českých Budějovicích vystoupí inspirativní lidé z různých odvětví

Dokázali byste svůj životní příběh shrnout do dvaceti obrázků po dvaceti vteřinách? V Budějcích již podesáté vystoupí několik řečníků, kteří se o to pokusí. Každý z nich bude mít ve čtvrtek 22. února šest minut a 40 vteřin, ve kterých popíše, čím se zrovna zabývá a jaké má plány.

S projektem PechaKucha [pečakuča:] přišli jako první tokijští architekti, jejichž záměrem bylo vytvořit prostor pro setkávání architektů, designérů, grafiků, výtvarných umělců, divadelníků, filmařů a muzikantů na jednom místě v jednom čase. V současné době je profesní záběr setkání mnohem širší.

První PechaKucha v Českých Budějovicích proběhlo v roce 2015. Letos se setkání zajímavých hostů v jihočeské metropoli koná již podesáté, a to ve čtvrtek 22. února od 20:00 v Kostele Československé církve husitské na Palackého náměstí.

Jedním z hostů bude například Budějčák Vojtěch Adamčík, mladý a talentovaný student hry na klavír na budějcké konzervatoři, který je mimojiné autorem hudby muzikálů Cyrano a Úděl osudu.

Dalšími Jihočechy budou Sára Šímová s Martinem Kalenským, kteří představí budějovický projekt Světadíl, jenž se točí kolem skateboardingu, hudby a cest do světa.

Vystoupí ale také například tanečník a choreograf Petr Zuska, nejznámější česká jaderná fyzička Dana Drábová a další. Více informací naleznete na facebookové události.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky PechaKucha, přednáška, České Budějovice, maratonský běh, Církev československá husitská, Dana Drábová, Petr Zuska

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na řečnickém maratonu v Českých Budějovicích vystoupí inspirativní lidé z různých odvětví  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.