Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Znáte heslo? Narozeninové překvapení od Koberce K+K je vaše

PR článek

Legenda ve světě podlahových krytin, společnost Koberce K+K, v letošním roce slaví pětadvacet let výročí od svého vzniku. A u příležitosti čtvrtstoletí na trhu společnost přichystala atraktivní překvapení.

Koberce K+K nenabízí pouze koberce, ale také PVC a vinylové podlahy a další bytové doplňky. U zrodu společnosti stál Oldřich Kozák z Příbrami, který vsadil hlavně na kvalitu produktů, poctivost, profesionální a přátelský přístup.

„Za úspěchem společnosti Koberce K+K stojí hlavně tvrdá práce a přesvědčení, že vytyčené cíle dávají smysl – nebýt pouze řezači nebo prodavači koberců, ale díky vysoce profesionálnímu personálu nabízet zákazníkovi komplexní služby na té nejvyšší úrovni,“ říká jednatel společnosti Ondřej Novák.

U příležitosti 25. výročí vzniku se společnost rozhodla ocenit přízeň zákazníků a pro každého si přichystala narozeninové překvapení  slevu 25 procent.

Tato mimořádná nabídka platí v období od pondělí 19. února do soboty 31. března a vztahuje se na všechny bytové koberce na prodejně a to jak v metráži, tak na kusové koberce. To vše na prodejně v Českých Budějovicích.

Stačí přijít do Koberce K+K České Budějovice, říci heslo: „Již 25 let oblékáme vaše podlahy“, a automaticky získáváte slevu 25 procent na jakékoliv koberce. Nabídku nelze slučovat s dalšími právě probíhajícími akcemi.

Štítky Koberce K+K, výročí, překvapení, heslo, koberec, Ondřej Novák, Příbram, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Znáte heslo? Narozeninové překvapení od Koberce K+K je vaše  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.