Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Za prací do Rakouska nebo Německa? Firma HOGO GmbH hledá spolehlivé řemeslníky

PR článek

Zámečníky, strojaře, CNC frézaře, ale i pracovníky do skladů a mnoho dalších hledá zavedená rakouská firma HOGO GmbH. Za to nabízí zaměstnanecký poměr, rakouskou nebo německou pracovní smlouvu se zdravotním a sociálním pojištěním, třináctý a čtrnáctý plat a také ubytování zdarma. Ale pozor, pro získání práce se musíte umět domluvit německy.

„Nabízíme zázemí rakouské firmy s tisícovkou zaměstnanců po celé zemi a desetiletou praxí na trhu,“ říká Martina Daransky, personální manažerka firmy HOGO GmbH, která sídlí ve městě Wels.

Podle ní se zájemci o práci stanou zaměstnanci firmy a nemusí platit žádné poplatky. „Dle životopisu nabídneme uchazeči tu nejvhodnější práci a také auto k přesunu na pracoviště,“ doplňuje personální manažerka.

Máte zájem? Přesvědčit by vás mohla výplata v eurech a pracovní bonusy včetně ubytování zdarma nebo třináctého a čtrnáctého platu. „Zajistíme také pracovní smlouvu podle rakouských zvyklostí včetně zdravotního a sociálního pojištění,“ pokračuje Martina Daransky.

HOGO GmbH hledá šikovné a spolehlivé řemeslníky z oborů stavebnictví, strojírenství a logistiky. „Konkrétně jde o zámečníky, strojaře, svářeče, elektrikáře, CNC frézaře nebo pracovníky do skladů,“ vypočítává personální manažerka.

Volná místa jsou i pro ženy například ve výrobě, ale i v dalších odvětvích.

Požadavky jsou jednoduché. Tím hlavním je zvládnutá němčina na „rozumím – odpovím“, aby se zaměstnanec bez problémů domluvil. Samozřejmostí je také spolehlivost a ochota pracovat.

Více informací o firmě najdete na webu Hogo GmbH.

Pracujte v Německu nebo Rakousku u firmy HOGO GmbH

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky Hogo GmbH, práce, Rakousko, životopis, Německo, Wels

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za prací do Rakouska nebo Německa? Firma HOGO GmbH hledá spolehlivé řemeslníky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.