Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

PSÍ OKÉNKO: Sam a Aneta hledají nový domov, černá kříženka pak svého původního majitele

V útulku Animal Rescue čekají na nové páníčky dva psí krasavci, Sam a Aneta. Kříženka stafordského bulteriéra byla nalezena v pátek 9. února a ještě se nepodařilo dopátrat jejího majitele. Pomoci můžete i vy.

Nalezená fena křížence stafordšírského bulteriéra

Asi šest až osm let stará fena křížence stafordšírského bulteriéra byla nalezena 9. února ve večerních hodinách na silnici vedoucí z Branišova do Dubného. Fenka je bez označení, hodná, ráda aportuje. Je v dobrém výživovém stavu, má ale kožní problémy. Tato fenka prozatím není připravena k adopci, ale hledáme původního majitele.

Sam - pětiletý kříženec bernského salašnického psa s ovčákem

Samík je sportovně založený a učenlivý pes, který s přehledem zvládne spoustu nacvičených kousků. Ostatní psi mu zpravidla nevadí. Nic neničí a je čistotný. Je to ale složitá duše a v důsledku špatné socializace je nevyrovnaný a špatně zvládá neznámé podněty, které neumí vyhodnotit. Krizové situace může řešit agresí. Pokud víte, jak na něj a jste ochotní dodržovat určitá pravidla, získáte v něm aktivního, sportovně založeného parťáka. Vyhovuje mu pravidelný život bez náhlých změn. Hledá důsledného, klidného, zkušeného a zodpovědného páníčka, který ho v kritických situacích podrží a dokáže mu dodat tolik potřebnou jistotu. Není vhodný do rodiny, kde jsou neposedné děti, časté návštěvy, mnoho změn, nebo žádný řád. Sam je vakcinovaný, kastrovaný, označený mikročipem, bez zdravotních obtíží.

Aneta - asi tříletá kříženka rotvajlera

Aneta je milá a velmi mazlivá holka, ráda si hraje, aportuje a dovádí. Chůze na vodítku jí dělá trochu obtíže - tahá, ale i v tom se pomalu zlepšuje. S jinými psy vychází obvykle dobře. Kontaktu s lidmi si dokáže opravdu užívat a je v hodná i do rodin s dětmi. Uvítala by domov u domku se zahrádkou, ale při vhodně zvolených pohybových aktivitách na vycházkách může žít i v bytě. Je vakcinovaná, kastrovaná, označena mikročipem.

Pokud vás některý z těchto třech chlupáčů zaujal nebo znáte majitele nalezené fenky, ozvěte se buď na webové stránky Animal rescue nebo na telefonní číslo 777 214 680.

Autoři | Foto Animal rescue 

Štítky pes, adopce, útulek, Sam, Aneta, nalezenec, Animal Rescue, kříženec, domov, Branišov, Dubné, stafordšírský bulteriér

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PSÍ OKÉNKO: Sam a Aneta hledají nový domov, černá kříženka pak svého původního majitele  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.