Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Objevuj, zažij, miluj. Tak se Česká Kanada představí na brněnském veletrhu

Na nejvýznamnějším veletrhu cestovního ruchu v Brně se představí také Jihočeský kraj. A na výstavišti při Regiontouru od čtvrtka 18. do neděle 21. ledna zanechá stopu i atraktivní turistická oblast Česká Kanada.

Česká Kanada představí svou nabídku v rámci expozice Jihočeského kraje. Na 90 metrech čtverečních se tak bude prezentovat společně s dalšími turistickými oblastmi a krajskými organizacemi. Jihočeská expozice nabídne i atraktivní doprovodný program v podobě hudebních a tanečních vystoupení. Motto pro letošní rok zní Jižní Čechy pohodové, region bude návštěvníky lákat na pohodovou dovolenou. Zároveň Jihočeši poprvé předvedou letošní prezentaci založenou na vtipu, nadsázce a slovních hříčkách.

Produktová manažerka Petra Vacková vysvětluje, s jakou nabídkou jede do Brna Česká Kanada: „V rámci našeho prezentačního pultíku kolegyně z turistických informačních center návštěvníkům veletrhu budou nabízet tištěné materiály, především image brožuru Česká Kanada s podtitulem „objevuj, zažij, miluj“, která uceleně představuje hlavní atraktivity oblasti. Další tiskovinou je mapa výletních cílů, kde zájemci najdou 80 tipů pro své cesty Českou Kanadou. Nebudou chybět ani kapesní kalendáře pro sběratele či kalendáře akcí z měst Dačice, Jindřichův Hradec, Nová Bystřice a Slavonice pro celý rok 2018. Zkušené kolegyně dokáží příchozím poradit také s výběrem ubytování, vhodné cyklistické trasy a kompetentně odpoví i na další dotazy týkající se České Kanady.“

Českým cestovatelským trendem posledních let je objevování vlastní domoviny. Češi stále více cestují v rámci své země a obdivují její krásy, což má příznivý vliv na další rozvoj cestovního ruchu u nás. „Turistům máme co nabídnout a věříme, že popularita České Kanady bude i nadále stoupat a návštěvníci se k nám budou rádi vracet.“ dodala Vacková.

Autoři

Štítky Česká Kanada, Regiontour, veletrh, turista, Jihočeský kraj, Brno, cestovní ruch

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Objevuj, zažij, miluj. Tak se Česká Kanada představí na brněnském veletrhu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.