Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chcete pracovat pro jednu z největších společností v kraji? Nemocnice hledá nového účetního

PR článek

S novým rokem můžete zkusit nové zaměstnání. Českobudějovická nemocnice hledá účetního. Pokud tedy toužíte po zajímavé práci v příjemném pracovním kolektivu a s pěkným platovým ohodnocením, máte štěstí. Toto je nabídka, která se neodmítá.

Účetní v českobudějovické nemocnici se stará o kompletní fakturaci, úhrady, zápočty, komunikuje s dodavateli a odběrateli.

Nemocnice hledá kandidáta s vysokoškolským nebo středoškolským vzděláním se zaměřením na ekonomiku. Důležitá je také znalost legislativy, podvojného účetnictví a práce s Excelem. Nový účetní by měl mít minimálně dvouletou praxi. Měl by být samostatný, pečlivý a trpělivý s chutí učit se novým věcem. Podmínkou je také trestní a morální bezúhonnost.

Jeden z největších a prosperujících zaměstnavatelů v Jihočeském kraji nabízí zajímavou práci na plný úvazek s možností seberealizace. Samozřejmostí je množství zaměstnaneckých výhod jako například týden dovolené navíc, závodní stravování, možnost ubytování a celoživotní vzdělávání.

Pokud vás pracovní nabídka českobudějovické nemocnice zaujala a splňujete všechny podmínky, zašlete na e-mail mouckova@nemcb.cz váš životopis spolu s průvodní dopisem, proč se právě vy hodíte na danou pozici. Přiložit můžete i reference od předchozího zaměstnavatele. Do předmětu e-mailu nezapomeňte napsat „Žádost o místo účetní“.

Vyplnit také můžete přiložený formulář. Obojí ale nejpozději do středy 14. února. Nástup je k 1. březnu.

Chcete pracovat v budějcké nemocnici?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Nemocnice České Budějovice, účetní, nová pozice, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chcete pracovat pro jednu z největších společností v kraji? Nemocnice hledá nového účetního  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.