Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jižní Čechy přivezou do Brna „pohodu“

Pohoda. To je letošní ústřední téma dovolených a výletů po jižních Čechách. A pohodu Jihočeská centrála cestovního ruchu přiveze i na lednový veletrh Regiontour, který se koná na brněnském výstavišti od 18. do 21. ledna. Návštěvníci jihočeské expozice se mohou těšit na bohatý doprovodný program.

První den veletrhu expozici slavnostně zahájí hejtmanka Jihočeského kraje Ivana Stráská v 11:00 za účasti pozvaných hostů. Hejtmanka představí koncept projektu Jižní Čechy pohodové a turistické novinky, které si pro letošní rok region přichystal pro své návštěvníky.

Z novinek, na které se návštěvníci mohou těšit, jsou to například pivní stezky mapující v šesti trasách regionální pivovary a minipivovary nebo zpracované běžecké trasy pro milovníky aktivního trávení volného času. Ochuzeni nezůstanou ani vyznavači rybářského sportu či myslivosti. Nabídka nezapomíná ani na rodiny s dětmi, relaxaci v jihočeských lázních nebo návštěvníky památek a kulturních akcí. Stejně jako celá Česká republika i jižní Čechy se v letošním roce připojí k oslavám stoletého výročí založení Československé republiky.

Čtvrteční program doplní také členové baletu Jihočeského divadla, kteří „roztančí“ strom fantazie, dominantní prvek celé expozice. Od pátku do neděle je připraven program pro malé návštěvníky, které jistě potěší kejklíř Pupa, jenž dokáže vykouzlit radost a úsměv nejen na dětských tvářích. Sobotní program se ponese v duchu tradičního jihočeského masopustu, kdy výstavní halou projde veselý průvod masek a k ochutnání budou připraveny jihočeské masopustní koblihy. To vše bude doplněno pestrou nabídkou tipů na dovolenou v jižních Čechách.

Tisková zpráva

Štítky Regiontour, pohoda, veletrh, Jihočeský kraj, Brno, Go-Regiontour, Brněnské výstaviště, Ivana Stráská, Jihočeské divadlo, masopust, Česko, Československo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jižní Čechy přivezou do Brna „pohodu“  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.