Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

VIDEO: Personál strakonické nemocnice natočil videoklip. A roztančení zdravotníci baví internet

S originálním novoročním přáním přišli zdravotníci ze strakonické nemocnice. Natočili tam videoklip, který letí internetem a baví diváky. Vtipné, zhruba tříminutové video roztančeného personálu strakonické nemocnice, zabírá sestry i lékaře a další zaměstnance, včetně ředitele špitálu Tomáše Fialy, na různých odděleních, chodbách i na operačním sále.

S nápadem natočit klip a jeho prostřednictvím vtipně popřát všem šťastný, úspěšný a zdravý nový rok přišel gynekolog Roman Zaremba. Jeho kolegům se nápad líbil a byli pro. 

Video ukazuje, že ve strakonické nemocnici, která v žebříčcích úspěšnosti trvale patří k nejlepším v České republice, pracuje zdravotnický personál se smyslem pro humor. Ten klipem přeje dobrou náladu do příštího roku všem z míst, kde zábava a tanec nejsou rozhodně častým projevem. 

„Zaměstnanci nemocnice přejí prostřednictvím veselého videa všem svým pacientům, jejich rodinám a široké veřejnosti vše nejlepší v novém roce," uvádí na svém webu k videoklipu strakonická nemocnice.

„Přejeme spoustu radosti a elánu jako máme my v tomto klipu! Pevné zdraví! Když bude zle, jsme tu pro vás. Nebojte, hopsáme jen tady na internetu pro pobavení," dodávají zdravotnícti na YouTube, kde jejich videopřání během dvou dnů vidělo už téměř třicet tisíc lidí.

Autoři | Foto Budějcká Drbna, repro YouTube

Štítky klip, video, novoroční přání, Strakonice, nemocnice, Internet, videoklip, Tomáš Fiala, Roman Zaremba, Česko, YouTube

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Personál strakonické nemocnice natočil videoklip. A roztančení zdravotníci baví internet  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.