Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Po rozbalení dárků si mohou zájemci jít zabruslit na unikátní kluziště na budějckém náměstí

Podle meteorologů se v závěru roku nedočkáme výraznějšího ochlazení. A tak vyznavači lyžování a podobných zimních radovánek budou muset vyrazit do vyšších poloh. Ovšem milovníci bruslení nemusí nikam z jihočeské metropole cestovat, protože k dispozici mají ledové plochy přímo ve městě.

Unikátní kluziště kolem Samsonovy kašny na náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích bude otevřené až do soboty 6. ledna nového roku. „Udržované kluziště, které mimo jiné nabízí i půjčovnu bruslí, je veřejnosti k dispozici zdarma až do Tří králů," potvrdill jednatel agentury Art4promotion, která je pořadatelem letošního Českobudějovického adventu, Rudolf Střítecký. Zabruslit si mohou zájemci přijít do centra města denně od 10:00 do 22:00 hodin. Jen v pondělí 25. prosince a v pondělí 1. ledna se bruslí od 14:00 do 22:00 hodin.

A letos bude asi 600 metrů velká ledová plocha okolo Samsonovy kašny bude otevřená i 24. prosince, kdy se bude bruslit od 10:00 do 14:00 hodin. Návštěvníci se mohou těšit také na premiérové a bezesporu atraktivní Štědrovečerní bruslení v době od 21:00 do 24:00 hodin.   

Pěkný dárek najdou bruslaři i v Budvar aréně. Mohou si přijít zabruslit ve třech dnech zadarmo. Bezplatné veřejné bruslení je naplánované nejdříve na Štědrý den a na Silvestra. Po oba tyto dny se bude zdarma bruslit od 10:00 do 12:00 a pak od 13:00 do 15:00 hodin. Třetím dnem je Nový rok, 1. ledna 2018, kdy bude led v Budvar aréně zadarmo k dispozici od 12:00 do 14:00 a od 16:00 do 18:00 hodin.

Štítky brusle, led, náměstí, Budvar aréna, bruslení, advent, Štědrý den, silvestr, České Budějovice, Náměstí Přemysla Otakara II.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po rozbalení dárků si mohou zájemci jít zabruslit na unikátní kluziště na budějckém náměstí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.