Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Čerti budou řádit v autobuse v Budějcích už popatnácté

Speciální Mikulášský autobus vyrazí do budějckých ulic už dnes, v úterý 5. prosince, ve 14:00 hodin. S platnou vstupenkou si tak děti i dospělí užijí téměř půlhodinovou jízdu s Mikulášem a nesmlouvavým čertem.

Mikulášsky vyzdobený autobus slibuje opět vyjímečný zážitek, zvláště pro rodiny s dětmi. Pro malé cestující jsou od Mikuláše připraveny sladké odměny, s těmi ostatními si popovídá nesmlouvavý čert.

Speciální autobus bude vyjíždět od nádraží z výstupní zastávky městské hromadné dopravy v Žižkově ulici u Dopravně obchodního centra Mercury, kam se bude také po absolvování celé půlhodinové trasy vracet. Vůz bude stavět pouze v zastávce Poliklinika Sever. Odjezdy jsou naplánované na 14:00 hodin, a pak vždy v celou až do 17:00 hodin,“ upřesnil mluvčí dopravního podniku Viktor Lavička.

Jízda v Mikulášském voze je zdarma, každý cestující si ale musí v kanceláři dopravního podniku v budějckém Mercury centru vyzvednout speciální vstupenku do autobusu. Těch je na každou jízdu omezený počet osmdesáti kusů.

Autobusem bohužel nebude možné přepravovat kola nebo dětské kočárky.

Autoři

Štítky Mikulášský autobus, čerti, dopravní podnik, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čerti budou řádit v autobuse v Budějcích už popatnácté  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.