Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Malá Anežka přišla nečekaně o maminku. Lidé pořádají sbírku na pomoc holčičce a jejímu tatínkovi

Ne vždy bývá vše v životě tak, jak si člověk naplánuje. Malé Anežce je teprve měsíc, a i když by si měla spolu s rodiči užívat první společné zážitky, musí se svým tatínkem čelit obrovské ztrátě. Markéta Tůmová, maminka malé Anežky a manželka Štěpána Tůmy, nečekaně v neděli 26. listopadu zemřela.

Markéta Tůmová z Českých Budějovic působila v projektu Pozemské nebe a v minulosti se podílela na budování známé prodejny s přírodními produkty v Českých Budějovicích. Teprve před měsícem porodila dceru Anežku, která po nečekané smrti maminky zůstala sama se svým tatínkem Štěpánem. Ten nastoupil na mateřskou dovolenou, aby se mohl o měsíční holčičku postarat.

Na internetových stránkách projektu Pozemské nebe se objevila informace o sbírce, která má tatínkovi s holčičkou pomoct v této těžké chvíli. Lidé tak mohou finančně podpořit rodinu Tůmových. A i když je jejich ztráta nenahraditelná, každý z nás se může touto cestou podílet na ulehčení těžké životní situace Štěpána a Anežky. 

Číslo účtu u Reiffeisenbank, kam můžete vaše příspěvky posílat je 1000012612/5500, variabilní symbol 3010. Je také možné odevzdat dar osobně v Měsíčnici. Případně se ozvěte Aleně Kučerové na telefon 774 505 774, budeme vděčni i za další podněty, jak Štěpána s Anežkou podpořit,“ stojí na stránkách Pozemského nebe.

Foto Facebook Rodinné centrum Madlenka

Štítky Markéta Tůmová, sbírka, Anežka, České Budějovice, Alena Kučerová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Malá Anežka přišla nečekaně o maminku. Lidé pořádají sbírku na pomoc holčičce a jejímu tatínkovi  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.