Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Skupinu Chinaski opouští čtyři členové. Zůstává pouze Michal Malátný a František Táborský

Skupina Chinaski po odehraném turné Není nám do pláče kromě poděkování fanouškům zveřejnila také zprávu, kterou většinu z nich spíše zarmoutila. Michal Malátný a František Táborský na facebookovém profilu kapely oznámili, že se skupina rozpadá.

Není to poprvé, kdy Chinaski mění sestavu. Nerozcházíme se ve zlém. Jen jsme si uvědomili, že teď potřebujeme kapelu dělat jinak a chceme to zkusit zažít ještě jednou s novými lidmi. To neznamená, že bychom měnili styl nebo vás připravili o vaše oblíbené písničky. O tom, kam se posuneme a jak to bude vypadat, už ale máme jasno. Teď je ale na místě poděkovat klukům za všechno, co jsme spolu udělali a čím si prošli. A popřát jim, aby se jim na jejich další hudební cestě dařilo. Vždyť třeba z Oťase se za tu dobu stala sólová hvězda a příští rok ho čeká vlastní O2 arena,“ napsali Malátný s Táborským.

Kapelu opouští trumpetista Petr Kužvart, saxofonista Štěpán Škoch, baskytarista Ondřej Škoch a bubeník Ota Petřina. Chinaski prý ztratili vnitřní chemii, která by měla fungovat mezi všemi členy. 

Skupina ve stávajícím složení společně odehraje nasmlouvané akce do konce roku. Poslední veřejný koncert bude 18. prosince v brněnském Sonu.

Něco teď sice končí, ale nám není do pláče, protože věříme, že pro Chinaski je tohle sice těžké, ale správné a hlavně upřímné rozhodnutí. Více se dozvíte už v novém roce a na klubovém turné, které chystáme na jaro. A samozřejmě na letních festivalech,“ uzavřeli Malátný s Konečným.

Foto Jana Kroneislová | Zdroj Facebook Chinaski (OFFICIAL)

Štítky Chinaski, skupina, rozpad, Michal Malátný, František Táborský, hudební skupina, Petr Kužvart, Štěpán Škoch, Ondřej Škoch, Ota Petřina, turné, O₂ arena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skupinu Chinaski opouští čtyři členové. Zůstává pouze Michal Malátný a František Táborský  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.